gittigidiyor

Call of Duty: WWII oyunundaki kamuflajlar hakkında bilgi verildi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Call of Duty: WWII oyunundaki kamuflajlar hakkında bilgi verildi

Animasyonlu kamuflajlar şimdilik oyunda yok gibi görünüyor.


Call of Duty: WWII, günümüzün en çok beklenen oyunlarından bir tanesi. Son oyundaki çöküşten sonra büyük değişiklikler ve yenilikler ile tekrar karşımıza çıkan serinin yolda olan oyunu hakkında ortaya çıkan her yeni bilgi, ister istemez insanı biraz olsun heyecanlandırıyor. Call of Duty WW2yapıtının haberimize konuk olmasının arkasında yatan sebep ise, oyun hakkında yepyeni bir bilginin, oyunu geliştiren ekipten bir isim olan Michael Condrey‘in Twitterüzerinden duyuru niteliği taşıyan gönderileri oldu.


CallofDuty_WWII_Screen2_WM-1.jpg

Michael Condrey, Call of Duty: WWII‘nin çoklu oyuncu modu ile ilgili olan soruları, Twitter üzerinden cevapladı. Sorulan sorular arasında, serinin hayranları tarafından merak edilen animasyonlu kamuflajların oyun içerisinde bir yere sahip olup olmayacağı ile ilgiliydi. Geliştirici ekibin bir parçası olan Michael Condrey’in yaptığı açıklamalara göre ise, maalesef animasyonlu kamuflajlar oyun içerisinde bulunmayacak, fakat kendini oyuna adamış olan oyuncular için, tema açısından uygun olan kamuflajların bulunacağını da dile getirdi.
Cevap ve açıklama niteliği taşıyan Twitter gönderilerinde, “2. Dünya Savaşı, cesaret ve acımasızlık dolu bir savaştı. Bütün ganimetler sadece kozmetik olacak ve biz çoklu oyuncu modu dünyasını sürükleyici ve inandırıcı yapmaya çalışıyoruz. Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modu için bu özelliklere sahip animasyonlu kamuflaj bulamadık. Sonuç olarak, şu anda çoklu oyuncu modunda animasyonlu kamuflaj bulunmuyor.” şeklinde durum izah edildi Michael Condreytarafından.
Yapılan açıklamalar, muhtemelen en çok da kendini oynadığı oyuna adayan oyuncuları üzmüştür. Çünkü, o oyunu uzun süredir oynadığını göstermek isteyen insanların fazlasıyla işine geliyordu bu tarzdaki aksesuarlar. Fakat, tahminlerimize göre, her ne kadar cafcaflı kamuflajlar olmasa da, yine deözel kamuflajlar Call of Duty: WWII içerisinde bizlerle olacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst