gittigidiyor

Caner'den Fenerbahçelileri çıldırtacak açıklama!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
14 Mayıs 2014 Çarşamba

Fenerbahçe'de sezonun flaş ismi Caner Erkin, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.


b8L0vn.jpg

Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğunda en büyük paylardan birine sahip… "Bu sene takımın en iyisi kimdi?" sorusuna tüm arkadaşlarının cevabı aynı: "Caner Erkin…" 31 Mayıs'ta bitecek olan sözleşmesi nedeniyle de Süper Lig'in ikinci yarısından bu yana aynı tartışma yapılıyor. "Gidecek mi, kalacak mı?" İşte birinci ağızdan sorunun cevabı: Başkanımızla konuşup transfer konusunu sezon sonuna daha doğrusu şampiyonluk sonuna bıraktık. Şampiyon olduk, şimdi oturup konuşacağız. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Ben uzun yıllar Fenerbahçe ile yoluma devam etmek istiyorum. Benim en büyük hedefim Fenerbahçemiz'e Şampiyonlar Ligi'nde final oynatmak.

ARDA TURAN BÜYÜK İŞLER YAPIYOR

Caner Erkin'e Atletico Madrid'de başarılı işlere imza atan Arda Turan'ı hatırlatıyoruz. "Sen de öyle olmak istemez misin? O başarılı oldukça tüm Türkiye onunla gurur duyuyor" diyoruz ve şu yanıtı alıyoruz: "Arda benim kardeşim. Birlikte G.Saray'da forma giydik. Milli Takım'da birlikte oynuyoruz. Onun oynadığı futbol ve yaptığı işlerle inanılmaz gurur duyuyorum. İnşallah kupayı da alırlar. Kimse Atletico Madrid'e şans vermiyordu ama finale kadar geldiler. Real Madrid'i de yenip kupayı almalarını istiyorum. Ama Türk futbolculardan çok Türk takımlarının Avrupa'da bu başarıları göstermesi gerek diye düşünüyorum."

SOL BEK YOK!

Ersun Yanal beni çok iyi tanıyan bir hoca. Mazimiz eskiye dayanıyor. Sahada neler yapabileceğimi biliyor. Bana güvendi, sol bek olarak sahaya sürdü. Ben de onun güvenini boşa çıkarmadım. Formayı aldım ve bir daha vermedim. Onu mahcup etmediğim için çok gururluyum. Türkiye'de bir sol bek açığı var. Bugüne kadar çok değişik mevkilerde oynadığım için bir mevkiye tam olarak alışamadım. Ama bu sene sürekli sol bek oynadım. Bu sezonki performansımı sürekli oynamaya bağlıyorum. Sürekli oynadığınız zaman özgüveniniz yerine geliyor. Bir maçta yaptığınız hatayı diğer maç tekrarlamıyorsunuz. Sol beke gerçekten oturdum. Takımımız da çok önemli bir performans gösterdi. Uzun süredir aynı futbolcular bir arada oynuyoruz. Bunun da başarıda etkisi büyük.

ASENA GİYDİRİYOR!

Evlenmeden önce giyim tarzıma çok dikkat etmiyordum. Eşim Asena modayla ilgileniyor. Bu konuda eğitim de alıyor. Eşimin tarzımda büyük katkısı var. Beni tepeden tırnağa o giydiriyor diyebilirim. Onun sayesinde tarzıma dikkat ediyorum.

EN TARZ İNSAN KAPTAN EMRE

Takımdaki tüm arkadaşlarım giyimlerine özen gösteriyor. En çok Emre Belözoğlu'nun tarzını beğeniyorum. Selçuk Şahin'in de tarzı farklı. Emenike değişik giyiniyor. Raul'un da bazı kıyafetleri çok etkileyici.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK GİBİ

Emenike'yi çok seviyorum… İçinde bir çocuk var. 5 yaşında bir çocuk gibi. Ben de bazen çocuk olmayı seviyorum. Sonuçta 25-26 yaşında insanlarız halen biraz çocuk sayılırız. O benim kardeşim gibi. Bazen bana takılıyor. Kavga ettiğimiz hatta saha içinde tartıştığımız zamanlar da olmuyor değil. Ama birbirimizi çok iyi tanıdığımız için bir şekilde tatlıya bağlıyoruz.

DÜNYA KUPASI F.BAHÇE'NİN OLSUN!

Dünya Kupası'nda bir favorim yok… Gönül isterdi ki orada olalım ve kupayı almak için mücadele edelim… Olmadı. Bizim olmadığımız kupayı kim alırsa alsın fark etmiyor. Takım arkadaşlarımdan Dünya Kupası'nda mücadele edecek olanlar var. Onlar arasında bir ayrım yapmak istemiyorum. İnşallah içinde Fenerbahçeliler'in olduğu bir takım kupayı kaldırır. (Dünya Kupası'na gidecek Fenerbahçeliler: Kamerun: Webo, Hollanda: Kuyt, Portekiz: Alves, Meireles, Nijerya: Emenike)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst