gittigidiyor

Canon EOS 5DS'in Minyatür Versiyonu USB Belleğe Sahip

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Canon EOS 5DS'in Minyatür Versiyonu USB Belleğe Sahip[/h][h=2]Canon’un fotoğraf tutkunlarına çok güzel bir haberi var. Firma bu yılın başında duyurmuş olduğu EOS 5DS’in bir minyatür replikasını üretti.[/h]
canon-eos-5ds-in-minyatur-versiyonu-usb-bellege-sahip.jpg
Tasarım açısından firmanın üst segment ve profesyoneli makinesiyle aynı olan ürün, Ayrılabilir lenslerinde yer alan USB bellek fonksiyonuyla birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişimi yapılan ürünün 1:2.6 ölçeklendirilmiş replika üzerinde iki farklı lens seçeneği bulunuyor. 24 – 105MM F/4L IS USM ve 70-200mm F/2.8K IS II lens sürücüleri makineye kolay bir şekilde takılıp çıkarılabiliyor.
canon-56%5B1%5D.jpg

Her iki lensinde hafıza kapasitesi 8 GB. Canon EOS 5DS’in replikası ve lensinin satış fiyatı yaklaşık olarak 164 Dola değerinde. Eğer sadece lensi satın almak istiyorsanız 82 Doları gözden çıkartmanız gerekiyor. Canon EOS 5DS’in replikasının ne zaman satışa çıkıp çıkmayacağı şu an için bilinmiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst