gittigidiyor

CES 2016 LG'den Yeni HDR TV Modelleri!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Akıllı televizyon sektöründe başarısını kanıtlayan Güney Koreli teknoloji devi LG, CES 2016 fuarında tanıtacağı yeni HDR desteğine sahip modellerini duyurdu.

lg_oled_hdr-970-80.jpg
Ürettiği akıllı televizyonlar ve paneller ile başarısını kanıtlayan LG, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlecek olan CES 2016 fuarı için hazırlıklara devam ediyor..
Geçen yıl 4K televizyonların yarıştığı CES fuarına, bu yıl üreticiler HDR teknolojisi ile geliyor. Yüksek dinamik aralığı yani kısacaHDR, yüksek kontrast oranı ve renk doğruluğu ile daha gerçekçi görüntüler sunuyor.
LG HDR Plus teknolojisine sahip televizyonlar!

Yeni duyurulan UH9500, UH8500 ve UH7700 serisi 4K çözünürlükte panelin yanı sıra, LG’nin akıllı televizyonlar için geliştirdiği ve geçtiğimiz günlerde güncellenen WebOS 3.0işletim sistemi ile geliyor.
lg-webos-3-0-isletim-sisteminin-ozellikleri.jpg

Ayrıca serinin en üst seviye modeli UH9500, 6.6 milimetre kalınlığıve Harman Kardon hoparlörleri ile fuarda oldukça dikkat çekecek gibi duruyor.
lg-uh9500.png

HDR teknolojisini yeniden adlandırarak HDR Plus olarak tanıtan LG, kendi görüntü teknolojilerini kullandığını ve bu sayede diğer üreticilerin HDR TV modellerine göre çok daha kaliteli görüntüler sunduğunu iddia ediyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst