gittigidiyor

CES 2017 Casio'dan Android Wear 2.0'lı akıllı saat

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
casio-wsd-f20.jpg
Google'ın özellikle akıllı saatler için geliştirdiği Android Wear 2.0 işletim sistemini kullanan ilk cihazlardan biri olacak Casio'nun akıllı saati, CES 2017 sırasında görücüye çıktı.
Casio'nun geçtiğimiz yıl CES fuarında tanıttığı akıllı saatinden çok farklı görünmese de yeni saat, içerik olarak çok daha güçlü.
Doğa sporu yaparken Apple Watch'u kırmak istemeyenlere özel saat

Açık alan etkinlikleri yapanlar için özel olarak tasarlanmış, sporcu saati düşük enerjili GPS sistemine ve offline olarak kullanılabilen renkli navigasyon haritalarına sahip. Böylece dağ başında bisiklet kullanırken cihazı şarj etmek veya internete bağlamak gibi ihtiyaçlar da azalmış olacak.
WSD-F20 ismini taşıyan yeni akıllı saat, öncülü WSD-F10'un beğeni toplayan özelliklerini daha da ileri götürerek lokasyon ve yükselik bazlı uygulamaların çalışmasına da imkan tanıyacak. Böylece kullanıcı belli bir lokasyona ulaştığında, alarm çalabilecek, uyarı verilebilecek, belirlenmiş uygulamalar çalıştırılabilecek.
Bu tür uyarılar, doğa sproları ile uğraşanlar için son derece önemli olabiliyor zira sporcuların yüksek irtifada, belirli mesafeleri belirli süreler içinde geçmeleri gerekiyor.
Eğer aşırı hızlı yükseklik kazanılırsa bu önemli sağlık sorunlarına neden olabiliyor.
Geçtiğimiz yıl WSD-F10 modelini satın alanlar da, işletim sistemini Android Wear 2.0'a güncelleyebilecek.



android-wear-casio-wsd-f20.png
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst