gittigidiyor

CES 2017 Samsung yeni QLED TV'lerini tanıttı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-qled-ces-2017.jpg
Televizyonlar söz konusu olduğunda en dikkat çeken firmalardan biri olan Samsung tasarımları ile oldukça adından söz ettiriyor
CES 2017 fuarında görücüye çıkardığı yeni QLED televizyonlarıyla rakipleri ile sıkı bir yarışa girmeye hazırlanan Samsung, yeni QLED televizyonlarını tanıttı.
Samsung, yeni QLED TV'lerini görücüye çıkardı!

Yeni QLED serisini tanıtan Samsung, Q9,Q8 ve Q7 modellerini görücüye çıkardı. Her yıl olduğu gibi yine çarpıcı bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan Samsung, yeni televizyonlarında son derece geliştirilmiş renk performansı ile oldukça dikkat çekiyor.
%100 renk hacmi üretmesi beklenen yeni QLED TV'ler parlaklık seviyesine bakılmaksızın TV'de yer alan tüm renkleri en iyi şekilde kullanıcılara aktarabilecek.


Yeni QLED TV'ler ile göz yoran kablo kalabalığını ortadan kaldıracak olan Samsung, ''Görünmez Bağlantı'' kablosu kullanacağını belirtti. Bu sayede TV'ye bağlı olan tüm çevre birimleri bir kabloda toplanacak.


samsung_qled_ces2017_7.jpg

Samsung'un CES 2017 fuarında tanıttığı yeni QLED TV'lerin ''Akıllı Görünüm'' uygulaması ile rahatlıkla akıllı telefonunuzla bağlantı sağlayabileceksiniz.
Yeni QLED TV'lerin fiyatlandırılması hakkında bilgi vermeyen Samsung, kullanıcıların karşına yüksek fiyat etiketi ile çıkması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst