gittigidiyor

CES 2017'de tanıtılan en iyi Apple aksesuarları!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
apple-ces-2017-1280x720.jpg
CES 2017'de bir çok ürün tanıtıldı. Firmalar en son Teknolojilerini bu etkinlikte sergileme fırsatı buldular. Apple, ürün tanıtım etkinliklerini kendisi düzenlediği için fuarda yoktu. Fakat Apple ürünleri için hazırlanan aksesuarlar CES'te yerini aldı.
En iyi Apple aksesuarları

Etkinlikte Apple ile ilgili bir çok aksesuar tanıtımı yapıldı. Fakat geneli daha önceki aksesuarlara benzeyen ürünlerdi. Fuarda diğerlerinden farklı, kullanışlı aksesuarlar şunlar oldu:
Incipio, kulaklık girişini geri getiren yeni bir iPhone 7 kılıfını tanttı. Oldukça ince olan kılıfta hem kulaklık hem de şarj portu için iki adet giriş mevcut. Bu kılıf ile kulaklık jackının kaldırılmasından etkilenen kullanıcıların sorunu ortadan kalkabilir.
Griffin, MacBook ve MacBook Pro için BreakSafe kablolarını tanıttı.2016 MacBook Pro için yeni bir 100W model de dahil olmak üzere kablolar, Apple'ın MagSafe konektörünün yerini alacak şekilde tasarlandı.
Henge Docks, yeni MacBook Pro'yu tamamlamayan birçok ürün tanıttı. Orjinal yatay bağlantı istasyonu, bilgisayarınızı bir monitörün yanına yerleştirmenize olanak tanırken,Henge Docks'un yeni yatay bağlantı istasyonu, kullanılabilirlikten ödün vermeksizin MacBook Pro'yu güvenli bir şekilde sabitlemenizi sağlar. Henge Docks ayrıca, birden fazla kablo bağlamak ve MacBook'unuzu şarj etmek için bir istasyon bulunan Tethered Dock'u duyurdu.
NanoLeaf, Aurora ışıklarının renkli dizisini sergiledi. HomeKit özellikli ışıklar bir duvarda görüntülenebiliyor ve her bir ışık Aurora uygulamasıyla kontrol edilebiliyor. NanoLeaf ayrıca ışıkların müzik ve sese tepki vermesini sağlayan yeni Aurora Rhythm ses sensörünü de tanıttı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst