gittigidiyor

Çinli Üretici CUBE, Windows 10 Mobile Telefon Duyurusu Yaptı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Çinli Üretici CUBE, Windows 10 Mobile Telefon Duyurusu Yaptı

Windows 10 Mobile platformu, Çinli Üretici CUBE tarafından duyurulan yeni bir phablet cihaza daha kavuştu.

cinli-uretici-cube-windows-10-mobile-jut8.jpg


Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone platformu, Windows 10 güncellemesi ile birlikteWindows 10 Mobile adını almıştı. Getirdiği yenilikler ve değişen ara yüzü ile üreticilerden ilgi görmeye başlayan Windows 10 Mobile platformu, Lenovo'nun ardından bir Çin merkezli üreticiden daha gelen duyuru ile cihaz yelpazesini genişletiyor.
Çin merkezli üretici CUBE, bugün resmi web sitesi üzerinden yeni bir Windows 10 Mobile cihaz duyurusu yaptı. Web sitesinde cihazın bazı teknik özelliklerine yer verilirken, 6.98 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan cihazın adı ve işlemci modeli gibi detaylarına ait bilgilere yer verilmiyor.
CUBE'ün yeni Windows 10 Mobile cihazı 6.98 inç büyüklüğünde 1280x720 piksel IPS LCD ekrana sahip. Qualcomm'un 1.3 GHz dört çekirdekli işlemcisi ve Adreno grafik işlemci birimine sahip olduğu belirtiliyor fakat bu bileşenlerin model numaralarına yer verilmiyor. Aynı şekilde bu yeni Windows 10 Mobile cihazın RAM, depolama alanı ve kamera gibi özellikleri hakkında da detay paylaşılmıyor. Fakat bu cihazın 3.000 mAh bataryaya sahip olacağı bir görselleri net olarak açıklanıyor.
Şimdilik CUBE tarafından tanıtılan yeni Windows 10 Mobile cihaz hakkında bilinenler bu kadarla sınırlı. Fakat tahminlere göre Çin merkezli üretici yakın zamanda bu yeni phablet cihazı hakkında tüm detayları, fiyatını ve çıkış tarihini açıklayacak. Son olarak bu cihazın sadece Çin pazarında satışa sunulacağı tahmin ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst