gittigidiyor

Cooler Master, Sentinel III Modelini Tanıttı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Cooler Master bugün oyuncular için geliştirilmiş Sentinel III modeli faresini duyurdu.

16.8 Milyon renge sahip ayarlanabilir LED aydınlatması, büyük ölçüde sezgisel geliştirilmiş yazılım, mat kaplı akrilik üst paneliyle Sentiel III, gelişmiş özellikler arayan kullanıcılar için geliştirilmiş.
Avago 3988 sensörün sunduğu 6400 DPI hız seviyesiyle oyun sırasında gerekli hassasiyeti sağlamak için hızlıca DPI seviyesini 400, 1200, 4000 ve 6400 olarak ayarlayabilirsiniz.
Sentinel III’ün içinde bulunan 32-Bit ARM işlemcisi ve 512KB dahili hafızası ayarları ve makrolarınızı kaydetmenize olanak veriyor. Ayrıca DPI seviyelerinizi, LED konfigürasyonlarınızı da kaydedebileceğiniz dahili hafıza sayesinde farklı bir bilgisayara geçseniz bile ayarlarınız sizinle birlikte geliyor. Bu sayede yazılımı kurmaya ve ayarlara uğraşmaya gerek kalmıyor. ‘Storm TactiX’ ile farenizdeki tuşlara ikinci görevler atayabilirsiniz. Bu özellik işlevsel tuş sayısını 8’den 15’e çıkartıyor.
Sentinel III’de kullanılan OLED ekrana istediğiniz logoyu yükleyebilir ya da profil isimlerini yeniden adlandırabilirsiniz (Karakter limiti en fazla 11). Sentinel III aynı zamanda seçtiğiniz herhangi bir rengi ortama yayar. 16.8 Milyon renk seçeneğiyle istendiğiniz rengi seçebilir ya da led aydınlatmayı tamamen kapatabilirsiniz.
Sentinel III ‘nin neredeyse tüm gövdesi UV kaplama ile kaplanmıştır. Bu kaplama yüksek dayanıklılığa sahiptir ve uzun yıllar boyunca soyulma, kararma, eskime olmadan kullanabilirsiniz. Kullanılan butonların 20 Milyon tıklama garantisi vardır. Sentinel III ’ün altını açtığınızda ince ayar için bir ağırlık sistemi bulacaksınız . 4.5G ağırlığında toplamda beş disk bulunur ve bunları sökerek ya da ekleyerek kendiniz için doğru ağırlığı ayarlayabilirsiniz.
The Sentinel III, Avrupa pazarında 1 Kasım tarihinden itibaren 59.90 Euro fiyatıyla satışta olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst