gittigidiyor

CS:GO Yine Zamlandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
CS:GO Prime ücretleri için 1 ay kadar önce bir zam gelmişti. Değişen kurla beraber güncellenen fiyatların, artmaya devam etmesi de bekleniyordu. Beklendiği gibi oldu ve aradan çok uzun bir zaman geçmeden ikinci zam haberi geldi.

Geçen aydan sonra gelen zamların fiyatları ne kadar değiştirdiğine bakalım ve eski ile yeni fiyatları karşılaştıralım.

CS:GO Prime Fiyatları Ne Kadar Değişti?

İlk zamdan hemen önce Prime için fiyat 249 TL seviyesindeydi. Geçen ay gelen zam sonrasında fiyat 275 TL olarak değişmişti.

Gelen zamlardan sonra şu an geçerli yeni fiyat ise 355 TL olarak açıklandı. Zam oranına baktığımız zaman %30 seviyesinde bir zam geldiğini görüyoruz.


CS-GO-Prime-ucretleri-3.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst