gittigidiyor

Cyberpunk 2077 yeni nesil yaması

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Witcher serisi ile gönüllere taht kuran CD Projekt RED hırslı projeleri Cyberpunk 2077 ile büyük bir beklenti yaratmış, ancak performans sıkıntıları ve buglar ile oyunculara hayal kırıklığı yaşatmıştı. Oyunun özellikle PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri oldukça sorunluydu.

CD Projekt RED de çıkardıkları çeşitli yamalarla performans sorunlarını çözmek için gayret etti. En çok merak edilen konulardan biri ise oyunun yeni nesil konsollara ne zaman ve nasıl adapte edileceğiydi. CD Projekt RED bugün Twitch üzerinde yaptığı canlı yayın ile Cyberpunk 2077 yeni nesil oynanış videolarını paylaşarak merakları giderdi.

Cyberpunk 2077'nin yeni nesil sürümleri an itibariyle PS5 ve Xbox Series X için indirilebilir durumda.


CD Projekt RED Cyberpunk 2077 yeni nesil oynanış videoları PlayStation 5 ve Xbox Series X için yayınlandı​

CD Projekt RED, versiyon 1.5 yeni nesil yaması ile ışın izleme, dinamik 4K çözünürlük, daha hızlı yükleme süreleri ve "çeşitli diğer görsel ve teknik iyileştirmeler" getireceğini söyledi. Yamanın PS5 sürümü, DualSense kontrolcüsünün uyarlanabilir tetikler ve dokunsal geri bildirim özellikleri de destekleyecek. Yama ile nihai görünümüne kavuşacak gibi duran Cyberpunk 2077 için hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X üzerinden yapılan kayıtlar ile iki ayrı oynanış videosu oyuncuların beğenisine sunuldu.






012 yılında duyurulan Cyberpunk 2077, geliştirici CD Projekt RED'in Witcher serisindeki başarısı nedeniyle büyük bir heyecanla beklenmişti. Ünlü aktör Keanu Reeves'in de karakterlerden birine can verdiği oyun, defalarca ertelenme sonrasında 2020 yılında çıkışını yapmış, ancak teknik problemleri nedeniyle hayal kırıklığı yaşatmıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst