gittigidiyor

Daha bir de bunlar var!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2517159.jpg

Oynadığı futbol ve elde ettiği başarılı sonuçlarla alkış alan Beşiktaş’ta ilk 11’de oynayanlar kadar, yedekler ve kadroya girmeye çalışan futbolcular da göz kamaştırıyor. Kalecisinden savunmaya, orta alandan forvetine kadar alternatifli bir kadro oluşturan ve tüm oyuncularının sergilediği yüksek performans nedeniyle futbolcu seçiminde zorlanan teknik direktör Bilic’in yüzü ise fazlasıyla gülüyor. Tolga ve Cenk’in yanı sıra, genç kaleciler Günay Güvenç ile Emre Metin’in de her geçen gün kendini geliştirmesi, bu bölgede hiçbir sıkıntı yaşanmamasını sağlıyor. Savunmada Serdar-Sivok-Escude ve Motta ile yola devam etmeyi planlayan Bilic, İbrahim Toraman, Ersan ve Franco’nun performansıyla iyice rahatlıyor. Beşiktaş’ın forvetteki en etkili ismi Almeida’nın alternatifleri ise Eneramo ve Mustafa Pektemek. Yeni transfer Kerim Frei’ın takıma dahil olmasından sonra bu bölgedeki rekabet iyice kızışacak gibi görünüyor. Hepsinden önemlisi 4 maçta 12 puan toplayan Beşiktaş, oynayanlar kadar, kadroya girmeye çalışan oyuncularıyla rakiplerine korku saçıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst