gittigidiyor

Destiny 2 hakkında sormak istediğiniz tüm sorular ve cevapları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Destiny 2 hakkında sormak istediğiniz tüm sorular ve cevapları

Oyun hakkında merak ettiğiniz bir şey mi vardı?


Destiny 2, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını bu hafta gerçekleştiriyor. Yani, MMO, FPS ve RPG türlerini seven birçok oyuncu, şu an bu oyun için oldukça heyecanlıdır. İşte bu heyecanınızı dindirmek için, PlayStation Blog ve Destiny 2 geliştiricileri arasında geçen kısa bir soru-cevap yazısını sizlere aktaracağız. Destiny 2 yapımcısı olan David Allen ile Sony ekibinin sosyal medya sorumlusu olan Justin Massongill arasında geçen bu soru-cevap yazısının detaylarına, David Allen tarafından verilen önemli bilgilere eğer dilerseniz sizler de yazımızın devamından göz atabilirsiniz.


destiny-2-screen-10-ps4-eu-15jun17.jpg

Destiny 2 betasından beri oyunda neler değişti?

Oyunun geliştirici ekibi, oyuncuların betayı oynadıktan sonra verdiği tüm geri bildirimleri değerlendirdi ve ona göre oyunu düzeltmeye çalıştı. Sınırsız olarak süper güç kullanımının düzeltilmesi, daha fazla mermi düşürme oranı gibi birçok şey oyuncular için düzeltildi. Oyuncuların, yine o oyuncular için hazırlanan betayı oynaması ve uygun bir şekilde geri bildirimler sunması, geliştirici ekibin oldukça işine yaradı. Zaten Destiny serisini sevsek de, sevmesek de sürekli söylüyoruz: Bugüne kadar gördüğümüz en iyi oyuncu topluluklarından bir tanesine Destiny serisi sahip. Bu topluluk, oyunun daha iyi olması için her şeyi yapacaktır.
Oyuna sürekli geri dönmek için sebeplerimiz olacak mı?

Oyunun geliştirici ekibi, oyun içerisindeki tüm modların içerisine yeni detaylar ekledi. Bu detaylar sayesinde oyuncular düzenli olarak o modları oynamak isteyecek. Strike ve PvP modları zaten sürekli olarak haftalık ödüller sunacak. Patrol moduna ise Challenge eklenecek. Challenge sayesinde oyuncular düzenli olarak Patrol da yapmak isteyecek. Nightfall Strike modlarında ise yeni bölüm değiştiriciler olacak. Böylece oyuncular sürekli olarak yeni deneyimler yaşayabilecek.


destiny-2-screen-08-ps4-eu-15jun17.jpg

Quickplay Crucible ile Competitive Crucible arasında ne fark var?

Quickplay Crucible ile Competitive Crucible oyunculara daha fazla seçenek sunacak. Oyuncular, nasıl isterse, öyle oynayabilecek. Mesela rekabet ve ödül istiyorsanız Competitive Crucible oynamanız daha iyi olacak çünkü Competitive Crucible, sizin yetenek seviyenizin civarında olan oyuncuları bulacak. Quickplay Crucible ise sizi bağlantısı en iyi olan oyuncularla, en kısa sürede aynı oyuna sokmak için çalışacak. Yani, “Ya 2 oyun atayım da çıkayım.” derseniz Quickplay Crucible sizin hedefiz olmalı. Ayrıca iki türde de farklı oyun modları olacak. Mesela Quickplay Crucible; Control, Supremacy ve Clash modlarını içerecek. Competitive Crucible ise Countdown ve Survival modlarını.
Karakter, zırh ve silah özelleştirmeleri nasıl olacak?

İlk Destiny oyununda oldukça kıt olan karakter özelleştirme, Destiny 2 ile daha detaylı bir hal alacak. Tabii bu noktada sayısız Destiny ek paketine teşekkür etmemiz gerekecek. Her neyse, bu sefer oyunun ilk gününden itibaren karakterimizi kendimize göre özelleştirebileceğiz. Zırhlarımızın rengini, şeklini ve özelliklerini daha rahat kendimize göre ayarlayabileceğiz. Aynı şey silahlarımız için de geçerli olacak tabii.


destiny-2-screen-17-ps4-eu-15jun17.jpg

Sık sık nadir eşyalar düşürebilecek miyiz?

Destiny 2 artık bizleri ödüllendirirken daha eli açık olacak. Nadir eşyaların bize çıkma oranı, ilk oyundaki orana göre daha yüksek olacak ve oyuncular düzenli olarak yüksek seviyeli ganimet kazanabileceği aktiviteleri yapabilecek. Bu, oyun içerisinde açıkça oyunculara gösterilecek.
Oyunda ilgi çekici egzotik seviyede eşyalar olacak mı?

Evet. Mesela Risk Runner isimli SMG silahı, Arc hasarı ile inanılmaz güçlü bir silaha dönüşüyor. Sweet Business isimli bir saldırı tüfeği ise siz ateş etme tuşuna basılı tuttuğunuz zaman giderek daha hızlı ateş etmeye başlayan bir silah. Sunshot ise öldürdüğünüz düşmanları direkt patlatan bir tabanca. Bunların hepsi ilgi çekici ve egzotik seviyede eşyalar. Tabii oyun içerisinde çok daha fazlası olacak.


destiny-2-screen-05-ps4-eu-15jun17.jpg

Oyunun senaryo modunda hangi gezegenleri ziyaret edeceğiz?

Destiny 2 içerisinde şimdilik bizleri 4 yeni mekan bekliyor olacak. Bunlardan ilki Dünya üzerindeki European Dead Zone. Bir de Satürn gezegeninin uydusu olan Titan var. Nessus ise Vex tarafından ele geçirilmiş başka yeni bir alan. Son olarak bir de Jüpiter gezegeninin uydusu olan Io. Bu gezegen oldukça önemli çünkü Io, Traveller tarafından ilk dokunulan gezegen.
Red Legion ile Cabal arasında ne fark var?

Dominus Ghaul, Red Legion grubunun lideri. Cabal askeriyesi içerisindeki en yetenekli lider ve grup. Red Legion, Dünya’ya tek bir amaç için geliyor: Traveller’ın gücünü tamamen almak. Fakat Dominus Ghaul daha fazlasını istiyor, Traveller tarafından seçilmiş kişi ilan edilmek. Çünkü Dominus Ghaul inanıyor ki, Traveller tüm gücü kendisine vermeliydi, Gardiyanlar’a değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst