gittigidiyor

digiturk dreambox linux tabanlı cihazlar kampanyası

digimy

Emirdağlı
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Digiturk’ten; server bağlantılı/Linux işletim sistemli eski uydu alıcısını getirene;

[HIDE]
Eski uydu alıcısını getirene Lig TV ilk 6 ay 27,99TL*

ilk 6 ay Giriş Paketi + en az 2 Keyif Paketi ve Lig TV'li Spor Paketlerinden Şampiyonlar Paketi 27,99TL, Süper Lig Paketi 29,99TL! Üstelik Süper Lig veya Şampiyonlar Paketine üye olanlara Beko Basketbol Ligi maçları da hediye!

Ayrıca www.digiturk.com.tr’ye özel 1 yıl boyunca DIGITURK HD servisi hediye!

Digiturk HD ile Lig TV ve paketinizdeki tüm HD kanallarımızı, 5 kat daha net görüntü ve ses kalitesinde izleyebilirsiniz. Digiturk üyelerine artık program kaçırmak yok! Digiturk ve ulusal kanallara kaçırdığınız popüler dizileri, filmleri ve programları TEKRAR İZLE hizmetiyle Digiturk WebTV’de ücretsiz izleyebilirsiniz.

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyauydualici/
[/HIDE]

[HIDE] AKHİSAR LI nın önerisi:

DİKKAT:

Digitürk ün sözüm ona bu yaptığı eski linux tabanlı cihazını getirenlere indirim yapması oldukça düşündürücü mahidar ve bir o kadar şüpheli.

Neden sadece LİNUX TABANLI Cihazlar bu indirimden yararlanıyor?

Altından ilerleyen günlerde her hangi bir şey çıkabilir, üç kuruş indirimden yararlanancağız derken başınızın ağrımasıda mümkün.. Hiç kimse bana bir şey olmaz demesin....Bu konuda tüm arkadaşlarımı aklı selim ve uyanık olmıya davet ediyorum.
Duyuru No : 2011–152
Konu : ESKİ UYDU ALICINI GETİR TEKİFLERİ HK.
Değerli İş Ortağımız;
05 Ekim 2011 tarihi itibari ile “eski kutunu getir DIGITURK Spor Paketi 3 veya 6 ay %50 indirimli” kampanyamız başlamıştır. Kampanya detayları aşağıda belirtilmiştir.

-Eski uydu alıcısını getiren üyelere, Turksat ve Eutelsat’da indirimli LIGTV üyeliği teklifleri sunulacaktır.
-Geçerli olan indirim ve geçerlik süreleri aşağıda detaylı olarak yer almaktadır.
-Teklif Turksat ve Eutelsat’da geçerlidir. Eutelsat’da interaktif ve 17,99 TL ‘lik hoşpaket teklifleri faydalanacaktır.
-Server bağlantılı uydu alıcı getiren 6 ay, server bağlantısız uydu alıcı getiren 3 ay boyunca indirimli fiyatlardan faydalanacaktır.
-Ay sonunda, bayinin DT’ye gönderdiği server bağlantılı ve bağlantısız kutu adedi ile ilgili kampanyalı aktivasyon adetleri karşılaştırılacaktır.
DİKKAT EDİLECEK ÖNEMLİ HUSUSLAR
-KAMPANYA İNDİRİMİ SADECE LIGTV PAKETLERİNİ KAPSAMAKTADIR.
-KAMPANYA HARİCİNDE KALAN PAKET EKLEMELERİNDE İNDİRİMSİZ FİYAT UYGULANACAKTIR. (Örnek: BSL + 2 KEYİF + FULL LİG 3 veya 6 ay süre ile 29,99 TL’DİR; bunun üzerine Sinema Paketi eklenmek istenirse “+ 13 TL” indirimsiz olarak faturasına yansıyacaktır.)
[/HIDE]
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
aman adminim bu bir silme operasyonuna benziyor dikkat....ne oldu sistem değişti yine başa çıkamadılar,bu sefer kampanya ile bitirecekler işi galiba.Cihazı getireni de gammazlıyacaklar gibi görünüyor bana.
 

goldkh

Aktif Üye
Katılım
13 Eki 2011
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
istanbul
adamlar artık ne numara çekeceklerini şaşırdılar bir altımıza yatmadıkları kaldı ama DURDURAMAYACAKSINIIIZZZZZZZ! hehehe
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
amaç pardon alta yatmak değil,server ile paylaşım yapan ip leri yakalamak...her koldan atakta ne yapıp ne edip bitirecek bu işi....ama inanmıyorum yakında patlayacak yine... yabancı forumlarda bu konu ile ilgili çok gelişmeler var ama bu sakıncalı bir konu ve ben de kötü örnek olmayı hiçbir zaman sevmemişimdir..İnanın bu malum paketi ben hiç seyretmedim ve seyretmem de...
 

emirhan02

Aktif Üye
Katılım
17 May 2011
Mesajlar
94
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Selam arkadaslar size yeni gelen bir bilgiyi paylasayim enigma2 icin[HIDE] l.g t. cözulmus ama 500s icin biraz beklemek gerekiyor. Cihazlarinizi kaptirmayin hayirli gunler:)[/HIDE]
 
Son düzenleme:

emirhan02

Aktif Üye
Katılım
17 May 2011
Mesajlar
94
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ip tv indir izle

ip tv indir izle mac basliyor:))

[HIDE]http://www.upload.gen.tr/d.php/www/hcs6y3jc/Dreambox_Web_TV.exe.html[/HIDE]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst