gittigidiyor

Dokunulmazlar: 3-0

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta kapanış maçında Bursaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti.
msaW9g9.jpg
Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada, taraftarının yoğun desteği eşliğinde Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıkan Fenerbahçe, maça fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Sarı Lacivertliler özelllikle 10. dakikadan itibaren rakip kaleyi abluka altına alırken, Bursaspor kalecisi Frey yaptığı kurtarışlarla takımının ayakta kalan tek ismi oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Dirk Kuyt, 75. dakikada Moussa Sow ve 86. dakikada oyuna sonradan dahil olan Pierre Webo kaydetti.Fenerbahçe bu sonuçla puanını 60'a yükselterek, bir maç eksiğine karşın en yakın rakibiyle arasındaki farkı da 10'a çıkarmış oldu.Konuk ekip Bursaspor ise 34 puanda kaldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst