gittigidiyor

Doogee S6000

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya
http://akillitelefon.com/author/recep-selfidogan/

Akıllı telefon sektöründe atağa geçip adını duyurmak için farklı yenilikler sunan firmalardan biri olan Doogee, daha önceleri farklı modelleriyle haberlerimize konu olmuştu. Bu kez firmanın yeni bombası olan Doogee S6000 ile gündemi işgal ediyor. Bir süredir konuşulan Doogee S6000 önceleri 1 GB RAM ile gelecekti ve sonrasında özellikler güncellenip 2 GB RAM’e terfi etti. Doogeemobile.com sitesinde yer alan bilgilere bakılırsa telefona ad veren bomba özellik 6000 mAh kapasiteli batarya. Bu rakam son derece yüksek ve o kadar ileri ki özel bir sistem sayesinde başka akıllı telefonları şarj edebilecek kıvama ulaşıyor!

MediaTek MTK6735 dört çekirdekli 64-bit 1.5 GHz işlemci, 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 5.5 inç 720p IPS tip ekran, 8 MP arka ve 5 MP ön kamera içeren telefon giriş seviyesinde duruyor olsa da 4G LTE desteği var. Android 5.1 yüklü cihazın dual SIM desteği yer almakta. 140 dolar gibi şok bir fiyata Ağustos ayında satışa sunulacak olan telefonun kozu 6000 mAh batarya demiştik. Firmadan gelen açıklamaya göre daha da ileri gidip MediaTek’in Pump Express Plus adlı hızlı şarj teknolojisi de eklenmiş. Özel bir şarj aletiyle şarj işlemi yarıya düşüyor. 30 dakikada 6000 mAh bataryanın yüzde 75’i dolabiliyor! Plus sürüm olduğundan kablosuz şarj desteği de var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst