gittigidiyor

dreambox 500 hd original image

tormann

Aktif Üye
Katılım
3 Kas 2012
Mesajlar
45
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
52
Konum
almanya
arkadaslar orginal dm 500 hd ye hangi image tavsiye edersiniz
 

bjk74

Aktif Üye
Katılım
6 Şub 2013
Mesajlar
61
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
50
Konum
Almanya
Selam arkadaslar sizden bir ricam olacak eger mümkünse bana dreambox 500 hd orginal image gönderebilirmisiniz,icinde media portal,cccam 2.3.0 yüklü olan tabiki yeni olan.
Simdiden tesekkürler.iyi haberlerinizi bekliyorum.
 

bjk74

Aktif Üye
Katılım
6 Şub 2013
Mesajlar
61
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
50
Konum
Almanya
Coolmeen usta gönderdigin image icin tesekkürler ama maalesef isime yaramadi bana icinde media portal olan bir orginal image lazim,birkac tane image yükledim ama iclerinde fazla yer olmadigi icin yükleyemiyorum önceden gemini 3 image vardi üzerinde ama bir hatadan dolayi yeni image atmak zorunda kaldim eger elinde yeni gemini 3 imagesi olan var ise ve gönderebilirse cok güzel olacak bir de icinde media portal olursa süper olacak,simdiden tesekkürler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst