gittigidiyor

Duke Nukem hazır...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
kim derdi bu günleri de göreceğiz diye. 1997’den beri, yani tam 14 senedir hasretle beklediğimiz Duke Nukem’in yeni oyunu Duke Nukem Forever artık hazır ve dağıtımcılara gönderilmeyi bekliyor. Bu rahatlatan açıklamanın kaynağı oyunun yaratıcı şirketi 2K’nin başkanı Christopher Hartman. Hartman, açıklamasında piyasaya çıkamayacak denilen Duke Nukem Forever’ın tamamen hazır olduğunu ve elle tutulur hale gelmesi......

log.com.tr
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Duke Nukem Forever


Duke Nukem Forever, yılar yılı ertelenmesinin ardından tam piyasaya çıkıyordu ki, bu sefer deyeni bir erteleme gündeme damgasını vurdu. Fakat firmanın yaptığı açıklamaya göre bu yeni erteleme sadece bir aylık olacaktı...

İşte bu haberin ardından oyunseverlerin, oyunun çıkış tarihiyle ilgili telaşları, Gearbox Software'dan yapılan bir açıklamayla son buldu. Firma; Duke Nukem Forever'ın "going gold" safhasına geçtiğini tüm oyun severlere duyurdu. Bu dademek oluyor ki oyun tamamlandı. Going gold ibaresinin kullanılmasının ardından gelen aşamaysa, genelde oyunu raflarda görmektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst