gittigidiyor

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Nasıl Girilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]E Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Nasıl Girilir?[/h][h=2]Velilerin öğrencilerin okuldaki durumunu takip edebilmesi amacıyla oluşturulan e okul veli bilgilendirme sistemi online olarak kullanılabilir durumdadır.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
e-okul-veli-bilgilendirme-sistemine-nasil-girilir.jpg
Velilerin öğrencilerin üyelik bilgilerini kullanarak sisteme giriş almasının ardından özel bir ekran açılacaktır. Bu bölüm üzerinden yapılacak seçimler ile birlikte istenen tüm bilgiler kolay bir şekilde öğrenilebilir.
Velilerin giriş yapma noktasında kullanması gereken bilgiler TC kimlik numarası ve öğrencilerin okul numarasıdır. Bu bilgiler tüm öğrenciler için farklı olduğu için kişiler kolay bir şekilde sisteme erişim sağlayabilmektedir. e okul veli bilgilendirme sistemi güncel bir sistem olduğu için öğrencilerin not durumundan devamsızlık durumuna kadar pek çok konuda bilgi alınabilmektedir.
E okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapanlar menü üzerinden öğrencilerin not durumlarından devamsızlık durumlarına, yıl içerisinde alınan dersler ve ders programından dersler için yapılacak yazılı tarihlerine kadar tüm bilgileri öğrenebilmektedir.
e-okul(1).jpg

Veliler için büyük bir kolaylık sağlayan e okul aynı zamanda öğrenciler tarafından da kullanılabilir. Öğrencilerin eğitim ile ilgili bilgi alabileceği e okul ile istenildiği zaman güncel durum görüntülenebilmektedir. Aynı zamanda öğrencilerin yazılı notlarının açıklanmasının ardından yazılı notlarını öğrenebileceği resmi kaynak dahi e okuldur.
Online olarak yapılan bu işlemler için üstelik e okul mobil uygulaması da oluşturulduğu için kişilerin bilgisayarlar yerine telefonlarını kullanması da mümkündür.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst