gittigidiyor

Edge kullanmayanlar Windows 11’e geçemeyecek

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Microsoft da bir işletim sistemi yaptı,kullandırmamak için her türlü marazayı çıkarmaya başladı....Ya seçme özgürlüğümüz yok mu...? İstediğim tarayıcıyı kullanırım sana ne..?....PC leri ele geçirdin ya artık donumuza kadar her şeyimizi de okursun....Kabul etmiyorum Linux kullanırım olur biter....

Shiftdelete'in haberine göre.....
Microsoft, Windows 10 kullanıcılarını Windows 11‘e kolay bir şekilde geçirmek için bazı adımlar attı. Ancak Microsoft’tan gelen yeni bir uyarıya göre hala Internet Explorer kullanan kişiler, verilerini Windows 11’e aktaramayacak ve Windows 11 kurulumu yarım kalacak.

Yazılım devi, uzun yıllardır kullanıcılarını Internet Explorer’dan Microsoft Edge tarayıcısına geçirmeye çalışıyor. Windows 11 Health Dashboard belgelerine göre Microsoft, Windows 11’de Internet Explorer tarayıcı verilerine erişilmesinin mümkün olmayacağını belirtti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst