gittigidiyor

Emre'den Bilic'e küfür

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun, ilk yarıda Veli Kavlak ile yaşadığı gerginlik sırada Bilic'e 3 defa "f..k off" diye küfür ettiği ileri sürüldü.


G1O5ob.jpg

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde, Olcay Şahan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası saha bir anda karıştı. Olcay'ın faulüne maruz kalan Emre Belözoğlu, sinirli hareketlerde bulununca Veli Kavlak kendisine sert biçimde karşılık verdi.


Dev derbiden kareler-Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinden kareler



Bu sırada Emre Belözoğlu'nun, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e, "F..k off" diye 3 kez seslendiği iddia edildi. Bilic ve yardımcıları bunun üzerine Emre'yi hakemlere şikayet etti.



Hatırlanacağı üzere Beşiktaşlı Gökhan Töre, geçen hafta Erciyesspor karşılaşmasında hakemlere "f... off" dediği için 3 maç ceza almıştı.
 

BALYOZ

Aktif Üye
Katılım
16 May 2013
Mesajlar
40
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
merkez/ kepez
Bir fenerbahçeli olarak emre gibi karaktersiz bir futbolcu fenerde oynaması kötü inşallah satarlarda kurtuluruz oynadıgı tüm maçlarda olay çıkardı.
 

hanko9

Aktif Üye
Katılım
18 Eki 2014
Mesajlar
75
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya
Adam küfür etme makinasi!Ceza almadiktan sonra ne olacakki?
 

digimy

Emirdağlı
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
neden sadece feneri öne sürüyorsunuz akşam dudak okudu yorumcular beşktaş oyuncusu a. k. çocu diye küfür etmiş bir bakış değil ortak bakış lazım ben fenerliyim ama fener dışı maçlardada bjk taraftarıyım
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst