gittigidiyor

Emre'ye ağır sözler: "Lan Emre..."

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
5 Mayıs 2014 Pazartesi

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçeli Emre'ye sert eleştirilerde bulundu.



El3WZB.jpg


Programda çok sinirlenen Ahmet Çakar, “Gazozuna oynanan bir maç. Üstelik bugün yarın futbolu bırakıyorsun. Muhtemelen menajerlik, antrenörlük, yorumculuk, federasyon yetkilisi, Fenerbahçe’de görev almak gibi bir yüce idealin vardır. Gazozuna oynanan bir maçta belki yaşı senden daha küçük olan bir hakeme “O.Çocuğu” dersen ben senin aklını alırım” diye konuştu.

Sözlerine “Bu kaçıncı ya? Gırtlak kesmek sende, ona küfür sende, buna küfür sende. Allah kahretsin bugünkü maçın ne stresi var… Bir futbolcu atlar ayağına vurur, canın yanar hadi anlarım… Hayvanlar aleminden örnek vermek istiyorum. Ayının, aslanın karnı toksa yanından geçtiğinde sana saldırmaz çünkü karnı toktur. Lan Emre senin karnın tok değil mi kardeşim. Şampiyon olmuşsun, Milli Takım’ın kaptanısın , Türkiye’nin gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcuların başında geliyorsun. Eze eze bir şampiyon olmuşsun ve üstelik senin geçmişinde her türlü herze var. Boğaz kesiyorsun, küfür ediyorsun, saldırıyorsun… Ben hakemlerin abilerinden biriyim. Sen hakeme ‘O.Çocuğu’ diye küfür edersen ben sana ‘Lan’ demekle az ettim kusura bakma.” ifadeleriyle devam eden Çakar sakinleşmekte ggüçlük çekti

Rasim Ozan Kütahyalı ise Emre Beloözoğlu hakkında, “Delirmiş, aklını yitirmiş bir oyuncu. Bundan sonra var olmak istiyorsa gündemde bu işler gidip Acun abi bana iş ver falan demekle olmaz…” şeklinde konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst