gittigidiyor

En iyi Chrome eklentileri....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

LastPass​

Chrome eklentileri

Instagram, Twitter, YouTube, e-Devlet vs. derken hepimiz internet aleminde birçok farklı şifre ile yaşıyoruz. Bu şifreler Google tarafından “beni hatırla” özelliği sayesinde korunuyor ancak LastPass sayesinde şifreleri tanımlamada çift faktörlü koruma vb. içeriklere sahip olabiliyoruz. LastPass için tüm şifrelerinizin yazılı olduğu ve kilitli duran bir kasa diyebiliriz. Başka bir cihaza geçtiğinizde LastPass oturumu açarak tüm şifrelerinize erişebilirsiniz.


Notum; hiç de değil 4-5 kere hacklendi güvenirliği kalmadı bence ......
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Grammarly​

Chrome eklentileri

Adından da anlaşılacağı üzere bir dil bilgisi programı olan Grammarly, birçok noktada hayatınızı kurtaracaktır. Özellikle editörlük gibi yazı işleri yapan biriyseniz sizin yerinize grammer hatalarınızı denetleyecek birinin olması oldukça hoşunuza gidecektir. Ayrıca sadece word ve docs gibi programlarda değil arama çubuğundaki metinlerde bile Grammarly çalışmaktadır.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Dark Reader​

SDN
Shiftdelete.net

Tüm havalı internet siteleri, mesela ShiftDelete.Net, bir karanlık-koyu mod özelliğine sahiptir. Özellikle her ne kadar göz sağlığına zararlı olsa da karanlık ortamlarda telefon, tablet kullanan okuyucularımız için yararlı olan bu mod bizim sitemizde olsa da diğer tüm sitelerde yok. Ancak merak etmeyin. Dark Reader karanlık-koyu moda sahip olmayan tüm sitelerde kendisi karanlık modu aktif edecektir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Momentum​

Chrome eklentileri

Özellikle odaklanma sorunları yaşıyorsanız Momentum tam size göre. Uygulama odaklanmanıza yardımcı olacak ilham verici alıntılar ve arka planların yanı sıra görev hatırlatıcıları ve diğer üretkenlik araçlarıyla her yeni sekmeyi kişiselleştirilmiş bir panoya dönüştürmenize olanak sağlar. Yeni bir sekmede yapılacaklar listesi oluşturabilir, günlük hedefler belirleyebilir ve ilerlemenizi takip edebilirsiniz. Ayrıca, bulunduğunuz yerin mevcut hava koşullarını ve tahminlerini görüntüleyen yerleşik bir hava durumu widget’ı sağlar.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

OneTab​

Chrome eklentileri

OneTab bu haberi yazan editörün haberi araştırırken keşfettiği çok güzel bir eklenti. Özellikle editörler için aranan kan bulundu diyebileceğimiz OneTab; düzen takıntısı olan, aynı anda birçok sekme arasında kaybolmak istemeyen kullanıcılar için tasarlandı. Tüm açık sekmelerinizi tek bir tıklamayla temiz bir listeye indirmenize izin veren OneTab daha sonra bu liste içerisinden aradığınızı kolayca bulmanıza imkan sağlar.

shiftdelete.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst