gittigidiyor

En İyi iOS ve Android Uygulamaları 2015

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
en-iyi-uygulamalar-2015.jpg

2015 Yılının En İyi Uygulamaları

En İyi iOS ve Android Uygulamaları 2015

Bu sene de birçok yeni uygulama oluşturulmuş ve kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. En çok indirilen uygulamaların sırası fazla değişmese de ilk defa bu sene mağazaya eklenen bazı uygulamalar kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu uygulamalar arasında en çok beklenenlerden biri Office Word mobil uygulamasıydı ve bu sene bu uygulama da marketlere eklendi. Bunun yanı sıra yeni çıkan aa ve her ne kadar aa’dan daha önce çıkmış olsa da aa kadar ilgi göremeyen ff’de dikkat çekici uygulamalardır.
apps.jpg

2015 En Çok İndirilen Uygulamalar

Google Play Store verilerine göre bu sene en çok indirilen ücretli oyunlardan biri The Room. Bu oyun aynı zamanda birçok kişiye de fikir vermiş ve hemen her ile odadan kaçış platformu kurulmuştur. Oyunun amacı ipuçlarını toplamak ve biran evvel odadan çıkmanızı sağlayacak anahtarı bulmaktır.
ios.jpg

Son Dönemde Popüler Olan Uygulamalar

Fenerbahçe’nin Yandex ile olan anlaşmasından sonra Yandex Browser Fenerbahçe Play Store ve iOS mağazasına eklenmiştir. Özellikle Fenerbahçeliler takımlarına destek olmak için bu uygulamayı hemen indirmişler ve uygulama da ilk haftasında 100 bin indirme sayısına ulaşmıştır. Bunun yanı sıra oyun kategorisinde en çok indirilen uygulamalar genel olarak Gameloft imzası taşımaktadır. Futbol alanında oluşturulmuş olan ve en çok indirilen uygulamaların başında da Dream League Soccer gelir. Oyunda multiplayer özelliğinin olmayışı daha fazla indirilmesine engel olmuştur.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst