gittigidiyor

Enigma 2 Cihazlarda Power-vu Ok

supermax

Aktif Üye
Katılım
19 May 2011
Mesajlar
385
Tepkime puanı
83
Puanları
28
Konum
izmir
Enigma 2Tabanlı cihazlarda Power-Vu şifreleme sistemi çözüldü artık Popüler belgesel kanalları Discovery , AnimalPlanetgibi kanallar Türkçe ve Hd kalitesiyle Artık public.Nasıl mı aşağıya bakın.İyi seyirler


Şimdi Yapanız gerekenleri dikkatlice uygulayın.

1D69yN.jpg



P61RqO.jpg


gVrN5O.jpg

Astra 4A & SES 5 at 4.9°E uydusunda 12360 v 27500 5/6 Frekansını veThor 5/6/7 & Intelsat 10-02 at 0.8°W uydusunda 12303 v 27500 5/6frekansını Manuel Taratın ve kanalların isimlerini gördükten sonra cihazı restart( yeniden başlatma) yapın.

Aşağıda Dosya halinde verilen userbouquet.dbe99.tv dosyasını FlashFXP 5 Programı yardmıyla cihaza bağlanıp etc/enigma2 klasörünün içine atacaksınız sonra yine aynı kalsörde bulunan bouquets.tv dosyasına sağ tıklayıp düzenle dedikten sonra Açılan ekranda son kısma
#SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.dbe99.tv" ORDER BY bouquet
Ekleyip kaydedin.Cihazı tekrar yeniden başlatın .Yeniden başlattıktan sonra buket içerisinde Power vu şeklinde dosyayı göreceksiniz.

Kanallar POWER-VU

Discovery hd showcase
Discovery science hd
Discovery turbo xtra hd
ID xtra hd
Animal planet hd
Discovery
Discovery science
Animal planet

Softcam

Bu dosyayı yine cihazaFlashFXP 5 programıyla bağlanıp etc/tuxbox/config içine atıyoruz

BOUQUET

Bu dosyayı yukarıda belirtilen yere Atın



Cihaz yeniden başladıktan sonra Aşağıdaki dosyayı usr/camd içine atıp cihazı yeniden başlatın

OSCAM 11083

Yukarda yazılanları Yaptıktan sonra bu söyleceğim kullandığınız image dosyasına göre değişir kiminde yeşil tuş kiminde eklentiler kısmında camd uygulamasında oscam powervu 11083 kısmını aktif ediyorsunuz.
Tabi En önemlisi de Belirtilen uydular sizde varsa.

alıntıdır
arabade tşk...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst