gittigidiyor

enigma 2 yükleme

elay24

Aktif Üye
Katılım
11 Mar 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Konum
EV
merhaba bende gm hd 1040 pvr cihaz var. enigma 2 kurmakistedim. formdakileri yapıyorum.
ama 4 numaraya basınca çalışmıyor. ayrıca tgz çalıştırdığımda oarada çıkan ekranda yazılım adı çıkmıyor. ..................................................................... buradakileri yapıyorum ama e2 yazılımını indirdim tgz çalıştırınca bu yazılımı görmüyor. birde bunu denedim bunuda görmüyor
PKT_SF918SE+_E2_NEBULA_v1_Image_HdClone.zip
önce usb yi formatlıyorum 2 ye bölüyor. tgz pulugini yükledim. oda tamam. usb ye bu iki e2 yazılımını ayrı ayrı atarak denedim. tgz çalıştırıyorum. ama usb nin adı çıkıyor. yazılım oarada gözükmüyor. 5 basıyorum ok diyorum bekliyorum bir şey olmuyor. 4 bastığımda islem yok.


gm hd 1040 pvr cihaz için hangi e2 yi yükleyeceğim bana tam olarak bilgi verirseniz sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

elay24

Aktif Üye
Katılım
11 Mar 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Konum
EV
onu bilmiyorum ama forumlara bakınız
 

CASPER

Aktif Üye
Katılım
5 May 2013
Mesajlar
537
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
merkez
onu bilmiyorum ama forumlara bakınız

1.Mesajda paylaştığınız bilgiler içerisinde yönlendirici site adresi (üyelik gerektiren) mevcut idi. gerekli düzenleme tarafımdan yapıldı.
Bundan sonraki paylaşımlarınızda mesaj/larınızı içerisinde üyelik gerektiren yönlendirici site adresi eklemeyiniz.
Kolay gelsin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst