gittigidiyor

Eset Aio Kurulum-Merkezi v3-TR [x86-x64]

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
di-UCJ3.png


Eset Aio Kurulum Merkezi v3 TR [x86-x64]

İçerik :
ESET Antivirüs 5.2.9.12 Final TR [x86]
ESET Antivirüs 5.2.9.12 Final TR [x64]
ESET Smart Security 5.2.9.12 Final TR [x86]
ESET Smart Security 5.2.9.12 Final TR [x64]
di-HP9X.png

Not:
# Sisteminize Uygun Sürümleri Kurmanızı Sağlar.!
Örn: Sisteminiz 32 Bit ise Platform 64 Bit uyumlu Programları Bloke edip sadece 32 Bit programlar arasında seçim yapmanızı sağlıyor.!


ESET Smart Security 5'in çok katmanlı koruma sistemi internet işlemlerinde koruma sağlarken, güçlü güvenlik duvarıyla kişisel verilere izinsiz erişimleri engelliyor. Programın gelişmiş ebeveyn kontrolü, tüm aile bireylerini zararlı web sitelerinden uzak tutuyor. ESET Smart Security gelişmiş yapısına rağmen sistem kaynaklarını yormadan çalışıyor.
ESET Smart Security gelişmiş teknolojiler kullanarak, virüslere, trojanlara, solucanlara, casus yazılımlara, reklamlara, kimlik saldırılarına, rootkitlere ve diğer internet tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma sunarak internette rahatlıkla gezmenizi, oyunları ve çoklu ortam uygulamalarını çalıştırırken, arkadaşlarınıza e-posta gönderirken ve diğer işlemleri yaparken rahat bir şekilde çalışmanızı sağlar.

Boyut:270-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre-Pandomim
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 xp vista-32x64bit

Uz1VU.gif

Eset Aio Kurulum-2012

(((Alternatif)))
Eset Aio Kurulum-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst