gittigidiyor

Facebook Live Canlı Yayın Bildirimlerini Nasıl Kapatırım?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1470083030_facebook-live.jpg

Facebook Live Canlı Yayın Bildirimlerini Nasıl Kapatırım?
Periscope ile canlı yayın yapmanın kitleleri etkisi altına aldığı ve bütün dünyanın bu canlı yayın uygulamasına akın akın katıldığı olay Twitter' ın Periscope' yi satın alması ile birlikte daha da gelişti ve diğer uygulamalar da bundan etkilendiler.

Bu uygulamadan etkilenen ve kendine katan bir diğer uygulama da Facebook oldu. Facebook da artık kendi canlı yayınınızı açabileceğiniz ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir uygulama haline geldi. Bu popüler uygulama ile birlikte dilediğiniz an canlı yayın açarak arkadaşlarınızla mutlu anlarınızı ya da ilginç olayları paylaşma imkânına sahipsiniz.

Pek çok kullanıcı ise uygulama bildirimlerinden şikâyetçi. Peki, nedir bu bildirim sorunu? Facebook live ile canlı yayın açtığınız zaman listenizde bulunan diğer tüm kullanıcılara sizin canlı yayın açtığınızı belirten bir bildirim gitmektedir. Kimi insanlar anında canlı yayın yapan arkadaşlarının görüntülerine ulaşabildiği için bu durumdan memnunken kimi kullanıcılar sürekli gelen bu bildirimlerden rahatsızdır.

Peki, bu sorunu nasıl halledebiliriz? Öncelikle facebook uygulamasına giriş yapmanız gerekiyor. Facebook live canlı yayın bildirimlerini kapatma için öncelikle ayarlar kısmındaki seçenekler bölümüne tıklayarak buradan bildirim ayarlarına tıklamanız gerekiyor.

Bundan sonra facebook live canlı yayın bildirimlerini kapatma amacıyla canlı videolar seçeneğini tümü kapalı yaparak tüm canlı yayın bildirimlerini kapatmış olacaksınız. Böylece istenmeyen bildirimler yüzünden sorun yaşamazsınız. Diğer tüm bildirim sorunlarını buradaki bildirim ayarları kısmından çözebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst