gittigidiyor

Facebook'un Takma İsim Sürecine Almanya'dan Engel

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Facebook'un Takma İsim Sürecine Almanya'dan Engel

Kullanıcıların güvenliğini adına oldukça büyük adımlar atan Facebook’un her adımı da onay görmüyor.

.konuimg {width:590px;height:300px}
facebook-un-takma-isim-surecine-almanya-dan-engel.jpg
Facebook firmasına baktığımız da son zamanlar içerisin gerek kendi platformu, Gerekse bünyesi üzerinde barındırmış olduğu Messenger, WhatsApp gibi birden fazla olan platformlara yönelik olarak oldukça dikkat çekici yenilikleri de beraberinde getirmiş olduğu. Bu yeniliklerin çoğu ellerindeki kullanıcılarına tutma ve yeniliklerini çekmeye yönelikti.
Bu bağlam üzerine yapılan çalışmaların çoğu öncesinde kullanıcıların güvenliğini baz alan, Kullanıcın güvenliğine yönelik olarak yapılan adımlar fakat bir konu üzerinde Facebook kullanıcıları ile oldukça zıt düşeceği anlamına geliyor.
2232.jpg

Güvenlik politikası üzerinde kullanıcıları gerçek olarak isimlerini kullanma zorunluğunu getiren Facebook, Başta baktığımız da LGBT üyeleri olmak üzere pek çok kullanıcıdan da tepki görmüş durumda. Hamburg üzerinde yer alan kuruluş, Bu kararı ele alırken beraberinde gerekçe olarak ise, Alman yasalarını da Facebook’un politikası üzerinde hiç bir şekilde uyuşmadığını göstermiş durumda. Kuruluş, Facebook’un insanların da habersiz olarak isimlerini değiştirmeyeceği ve doğrulama yapmak adına da kimliklerinin fotoğraflarını istiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst