gittigidiyor

Fenerbahçe, anketle transfer yapacak

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Fenerbahçe Yandex’te hedef 2.5 milyona yükseltilince kulüp, ses getirecek transfere yaklaşmaya başladı. Taraftar anketle sorulacak 5 isimden kimi seçerse, o alınacak.

7bJNWP.jpg


Fenerbahçe’nin Yandex ile yaptığı işbirliği sonucunda ortaya koyduğu dünya çapında yıldız transferler hedefine her geçen gün yaklaşılıyor.

‘1 milyon Fenerbahçe Yandex arama motoru kullanıcısı’ projesinde kısa sürede 600 bine ulaşılınca rakam 2.5 milyona çıkarıldı. 18 Eylül’den itibaren android ve IOS işletim sistemine sahip cep telefonları için de Fenerbahçe Yandex aplikasyonu devreye sokulacak.

GÜNLÜK 2.5 MİLYONLUK ARAMA 5’E KATLANACAK

Fenerbahçe Yandex’ten yıllık hedeflenen 35-36 milyon dolarla dünyada ses getirecek bir yıldız alınacak. Hocanın belirleyeceği 5 yıldız için anket yapılacak. Taraftar en çok oyu kime verirse, o isim alınacak.

Şu anda 600 bin kullanıcı günde 2.5 milyon arama yapıyor. Cep telefonlarıyla rakamın 5’e katlanması bekleniyor. Bu hızla giderse ‘çılgın transfer’ devre arasında da olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst