gittigidiyor

Fenerbahçe'de İtalyan dönemi! İstanbul'a geldi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
29 Mayıs 2015 Cuma

Futbol takımı ile profesyonellerin ilgilenmesi kararını alan Fenerbahçe Yönetimi bu çerçevede dün ilk adımı attı.

2gaM9A.jpg


Yöneticiler daha önce İnter ve Lazio’da sportif direktörlük yapan Terraneo ile kulüp binasında biraraya gelerek el sıkıştı.

Teknik direktörden önce takımın başına bir sportif direktör getirmek için harekete geçen sarı-lacivertli yönetim İstanbul’a çağırdığı İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile dün bir görüşme yaptı.

Daha önce İnter ve Lazio’da sportif direktörlük yapan Giuliano Terraneo ile biraraya gelen Fenerbahçe Yönetimi anlaşma sağladı.

Futbolculuk döneminde de Torino, Milan, Lazio gibi önemli kulüplerde top koşturan ve daha sonra sportif direktör olarak kariyerine devam eden Terraneo ile yapılan görüşmede herhangi bir pürüzün çıkmadığı öğrenildi.

Özellikle Başkan Aziz Yıldırım’ın artık futbol takımı ile profesyonellerin ilgilenmesini istemesi üzerine böyle bir girişimde bulunulduğu ifade edildi. İtalyan Sportif Direktörün şimdiden mesaiye başladığı kaydedildi.

Sırada hoca var

Bu anlaşma açıklandıktan sonra sırada yeni teknik direktör var...

Sarı-lacivertili yönetim bu çerçevede de önemli yol aldı. Haftasonu seçimi Başkan Aziz Yıldırım’ın kazanması halinde önümüzdeki hafta yeni teknik adamın ismi açıklanacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst