gittigidiyor

Galaxy Note 8 ufukta göründü!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
galaxy-note-8-ayak-sesleri.jpg

Geçtiğimiz yıl Galaxy Note 7 talihsizliğini yaşayan Samsung, önümüzdeki günlerde Galaxy S8 modelini lanse edecek ve ardından yeni Note cihazı için beklemeye koyulacağız.
Samsung'un daha önce çıkacağını onayladığı Galaxy Note 8 ile ilgili ilk sızıntılar gelmeye başladı. Bugün itibarıyla cihazın kod adı ve muhtemel model numarası belli oldu.
Galaxy Note 8'in kod adı Great

Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Note 8, İngilizce'de "harika, mükemmel" gibi anlamlara çıkan "Great" kod adına sahip olacak. Tabii ki bundaki amaç, Note 7 olayından sonra moralleri yüksek tutmak ve telefonun ne kadar iyi olacağına vurgu yapmak.
note-8-ayak-sesleri-2.jpg

Kod adının yanı sıra aynı kaynaklar, telefonun SM-N950F kod adına sahip olacağını söylüyor. Ancak tabii ki yine farklı Note 8 varyasyonları olursa, bu model isimlerinde bazı farklılıklar görmemiz olası.
Her zaman olduğu gibi yıl sonuna doğru tanıtılması beklenen Galaxy Note 8, büyük oranda önümüzdeki ay tanıtılacak Galaxy S8 ve S8+ modellerinden izler taşıyacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst