gittigidiyor

Galaxy S8 akıllı telefon 28 Nisan tarihinde satışa sunulacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
galaxy-s8-akilli-telefon-28-nisan-tarihinde-f1t9.jpg


Galaxy S8 akıllı telefon 28 Nisan tarihinde satışa sunulacak

Samsung'un yeni akıllı telefonları 28 Nisan tarihinde satışa çıkacak.
Samsung bu ay sonunda yeni bir etkinlik düzenleyecek. Büyük merakla beklenen yeni Galaxy S8 ve Galaxy S8+ adındaki akıllı telefonlar firmanın Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenleyeceği eş zamanlı etkinliklerle resmi olarak duyurulacak. Samsung'un bu yeni modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, bu sene için en çok satan modeller olacaklar.
galaxy-s8jpg1488828401.jpg

Samsung'un bu yeni akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın duyurunun ardından 21 Nisan tarihinde de satışa sunulacağı yönünde bilgiler gelmişti. Ancak şimdi de yeni bilgiler cihazların satışa sunulacağı tarihin 21 Nisan değil, 28 Nisan olarak bir hafta daha geç olacağı şeklinde. Bu gecikmenin neden yaşanacağı konusunda ise henüz bir bilgi ise bulunmuyor.
Samsung'un yeni akıllı telefon modelleri yüksek ekran / gövde oranı ve kavisli ekran ile geliyor. Firma ön tarafta fiziksel Home tuşu kullanmazken, parmak izi tarayıcı da arkada kameranın hemen yanında konumlandırılmış.
Yonga seti olarak iki farklı versiyon olarak yeni akıllı telefonlar sunulacak. Bu versiyonların birisi Qualcomm'un Snapdragon 835 ile gelecek ve diğeri ise Samsung Exynos 8895 ile satışa sunulacak.
Galaxy S8'de 5.8" ekran bulunacak ve Galaxy S8+ ise 6.2" ekran içerecek. 4GB sistem belleği, 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi diğer önemli özellikler olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst