gittigidiyor

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın yeni fiyatıyla büyük indirim!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın yeni fiyatıyla büyük indirim![/h]Samsung'un hali hazırdaki amiral gemisi modellerinin fiyatları daha önce dikkat çekmişti. Ancak şimdi de çok ciddi bir indirim ile karşı karşıya..
21 Nisan 2017 14:56 Mobil
22110-650x315.jpg

Sahip olduğu yeni özellikler ile göz dolduran Samsung'un gözde telefon modellerinin fiyatlarında önemli bir indirim ortaya çıktı. Ülkemizde bugün resmi olarak satışı başlayan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ fiyatlarında ciddi bir indirim yapıldı.
Hatırlayacağınız üzere Galaxy S8 modeli ciddi manada yüksek bir fiyatla ülkemizde satışa çıkacaktı. Samsung Galaxy S8 modeli tam olarak 4399 TL fiyat ile Galaxy S8+ modeli ise 4999 TL olarak açıklanmıştı. Bu yüksek fiyatlara tepki gösteren müşterilerin bu mesajına Samsung cephesinden cevap geldi. Samsung yaptığı açıklama ile birlikte her iki modelde indirim yapıldığını belirtti.
Bugün satışı başlayan telefonda 500 TL indirim yapıldı. Bununla birlikte Galaxy S8 modelinin fiyatı 3999 TL, Galaxy S8+ modeli ise 4499 olarak güncellenmiş oldu.
Peki ön sipariş ile alınan Galaxy S8 modelleri ne olacak?
Samsung'un yapmış olduğu açıklamaya göre ön sipariş ile alınmış olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelinde indirim farkı müşteriye geri verilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst