gittigidiyor

General Mobile Discovery FM Radyo (internet Olmadan Radyo Dinleyin

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1409679224_discovery-fm-radyo.jpg

General Mobile Discovery FM Radyo (internet Olmadan Radyo Dinleyin)
General Mobile marka bir cep telefonu modeline sahipseniz çok şanslı olduğunuzu söylemekte son derece fayda görmekteyiz. Çünkü Discovery FM Radyo uygulaması sayesinde artık radyo dinleme işini daha keyifle yapabileceğinizi söyleyebiliriz. Çünkü bu uygulama sizlere inanılmaz özellikler sunmaktadır. Ayrıca da bu uygulamayı android işletim sistemine sahip General Mobile marka telefonunuza indirmeniz tamamen ama tamamen ücretsizdir. Bu da uygulamanın ne kadar harika olduğu hakkında bize küçük de olsa bir ipucu vermektedir.

Bu uygulama sayesinde yaşadığınız yerde yayın yapmakta olan radyo frekanslarına anında bağlanabilmektesiniz. Sonrasında ise bu frekansları istediğiniz gibi gruplayabilir ve buna göre bir dinleme listesi oluşturabilirsiniz. Ayrıca günün her saati bu uygulamayı kullanarak çeşitli fırsatların ve avantajların da sahibi olabileceğinizi unutmamanız gerekmektedir.

Siz de hemen General Mobile marka telefonunuza Discovery FM Radyo uygulamasını indirin ve hızlı bir şekilde kullanmaya başlayın. Bu uygulama sayesinde harika bir şekilde radyo dinleme imkanına sahip olun. Ayrıntılı bilgi için ise lütfen ilgili yerleri ziyaret edin.



1409679236_discovery-fm-radyo-1.jpg
1409679261_discovery-fm-radyo-2.jpg

eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 2,07 Mb
Discovery-FM-Radyo1.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst