gittigidiyor

Gmail uygulamasında 100 dile kadar desteklenen çeviri özelliği

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Google'ın e-posta hizmeti Gmail için bir süredir olan ancak mobil tarafta desteklenmeyen yerleşik çeviri özelliği sunuldu. Kullanıcılar farklı dillerde aldığı e-postaları artık mobil cihazlarında da tek tuş ile çevirebilecekler.

Uygulamanın iOS ve Android sürümleri için getirilen özellik, şu anda her kullanıcıya sunulmuş değil. Ancak yakında bütün kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Uygulamaya daha önce yapay zeka altyapısıyla e-posta yazma imkanının geleceği duyurulmuştu.

E-posta yazmayı çok daha kolay hale getiren yeni yapay zeka özelliği, kullanıcıların verdiği komut ile e-posta yazmasını sağlayacak.

Google, tek tuşla eksiksiz e-posta yanıtları oluşturmak için yapay zeka odaklı özelliğini resmi Twitter hesabından duyurmuştu. Smart Reply yani akıllı yanıtlama özelliği sayesinde Help me write yani bana yazmakta yardım et komutu verildiği zaman eksiksiz bir e-posta yanıtı hazırlamayı sağlıyor. Özellik Google'ın yeni I/O etkinliğinde Google CEO'su Sundar Pichai tarafından tanıtılmıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst