gittigidiyor

Google Chrome, arka planda çalışan sayfaları kapatacak

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Chrome’un test kanalı olarak kullanılan Chrome Canary’de görülen Quick Intensive Throttling isimli özellik, sayfaların JavaScript etkinliğini kısıtlıyor. Test içerisindeki açıklamaya göre, bir web sitesi açıldıktan 5 dakika sonra arka plandaki etkinliği kısıtlanacak. Böylelikle arka planda birden fazla sayfanın yüklenmesine gerek kalmayacak.

pil-omrunu-uzatmak-icin-bu-chrome-guncellemesini-yukleyin.jpg

Uzun zaman sonra arka planda çalışan sayfalara ilişkin yeni bir adım atan Google, performansa ve özellikle bataryaya önemli bir katkı sunacağına inanıyor. Chrome’daki rapora göre Quick Intensive Throttling açıldığı takdirde CPU süresinde yüzde 10’a yakın bir artış yaşandı. Bu artış, işlemcinin giriş/çıkış işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebildiği anlamına geliyor.


shiftdelete
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst