gittigidiyor

Google Haritalar güncellendi! (9.18.1)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google Haritalar uygulamasının yeni güncellenmesi bomba gibi geliyor!
Google’ın uzun süredir bir çok özellik eklemek için uğraştığı Google Haritalar uygulamasının yeni güncelleştirmesinde otelleri, aktiviteleri ve bir çok bilgiyi detaylı olarak görebileceksiniz. Artık Google Haritalar’da bir çok otel listeleri ve aktiviteler arama sonuçlarında sorunsuz bir şekilde gözükecektir .


YENİ NE VAR?

Otel Özellikleri:
ddd.png
aaa.png

Tüm oteller aynı olup bazılarında barlar ve spor salonları mevcut ve ayrıyetten kaplıcaları mevcut olanlar da var. Eğer ki sadece gece kalmak için bir yere ihtiyacınız var ise bunların hiç biri önemli olmayabilir belki ve tek gecelik kalabileceğiniz bir yer arayabiliyorsunuz. Google Haritalar bu işi biraz daha kolaylaştırabildiğini söyleyebiliriz.
Bir otel ile ilgili tüm detaylar hemen altında bulunmaktadır. Bununla beraber, otele ait fotoğraflar üzerinden yer alan rezervasyon bağlantısı da mevcut ve aktif hale getirilmiş. Yani otele ait fotoğrafa dokunduğunuzda ”daha fazla olanaklar” adlı link mevcut halde bulunuyor. Metnin görünümü hafif görünür bir şekilde gri tonunda ve simgesi çapraz bir şekilde görünüyor.

Yeni yapılan güncellemede kablosuz ağ (WiFi) bağlantıları be kahvaltı salonları da gözükür halde bulunuyor. Güvenilir otelleri görmek için bu yeni yapılan güncellemenin çok büyük bir katkı yapacağı düşünüyoruz.
Yukarıda da verdiğimiz belli görüntüler gibi uygulamadan yeni görüntüleri aşağıdan da görebilirsiniz.

İndirQR-Code
Haritalar
Developer: Google Inc.
Price: Free



Google Haritalar uygulamasının yeni sürümü hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst