gittigidiyor

Google Haritalar Servisi Geliştiriliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Haritalar Servisi Geliştiriliyor[/h][h=2]Google tarafından uzun zamandan beri kullanıcılara sunulan haritalar sayesinde yapılan iyileştirmeler ile çok daha iyi bir servisin kullanıma sunulduğu belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-haritalar-servisi-gelistiriliyor.jpg
Google Haritalar servisi için Google tarafından yapılan düzenlemeler pek çok yenilik özelliğinde kullanılmasını sağlarken konuyla ilgili elde edilen bilgilerde haritalardan elde edilecek bilgilerin daha doğru olması ve özellikle yol tarifinin daha başarılı bir şekilde yapılabilmesi adına sistemde pek çok iyileştirmenin yapıldığı belirtildi. Güncellemeleri kullanıcılar kademeli bir şekilde alarak daha iyi bir uygulama kullanma fırsatı elde edebilecek
Yeni gelen özellikler arasında aynı zamanda kullanıcıların haritada olmayan yerler için bildirim yapabilmesi ya da mevcut hataları raporlayabilmesi bu bakımdan uygulamanın daha iyi sonuçlar vermesi ve geliştirilebilmesi adına Google ile kullanıcılar ortak bir çalışma yürütebilecek. Yeni güncellemeyi alan kişiler uygulamada yer alan raporlama bölümünden gerekli bildirimleri Google'a direk gönderebilecek. Bu bakımdan Google Harita servisinin geliştirilmesi adına gelen raporlar üzerinden daha iyi bir şekilde güncelleme ve geliştirmeleri yapma fırsatı elde edecek.
Fırsatlar Görülecek
Aynı zamanda harita servisi üzerinden artık çevredeki fırsatlar ile ilgili bilgilerin de alınabileceği; otel ya da rezervasyon gibi işlemlerinin harita üzerinden açılacak yeni sayfalar aracılığıyla yapılabileceği belirtilirken, bundan sonraki süreç içerisinde Google Haritalar servisinin daha çok kişisel asistan olarak görev yapabilmesi konuşuluyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst