gittigidiyor

Google Maps Beklenen Özelliği Getiriyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Google’ın Türkiye ve Dünya genelinde en çok kullanılan servislerinden biri olan Google Maps için önemli bir güncelleme geliyor. Seçtiğiniz rotanın maliyetini önceden görmek mümkün olacak.

Google Maps paralı yol fiyatlarını göstermeye başlıyor.​

Google Maps paralı yol fiyatlarını göstermeye başlıyor.


İlk olarak ABD, Hindistan, Japonya ve Endonezya gibi ülkelerde Google Maps paralı yolları ve fiyatlarını gösterecek. Bu sayede seçeceğiniz rotanın maliyetini de görebileceksiniz. Ayrıca ücretsiz alternatif yolları da seçebilirsiniz.


Yerel işletmelerle çalışarak ücretli yol hesaplamayı yaygınlaştırmaya başladı.​

Yerel işletmelerle çalışarak ücretli yol hesaplamayı yaygınlaştırmaya başladı.


Google, yol fiyatları için lokal işletmecilerle çalıştıklarını ve bu yeni özelliğin diğer ülkelere de geleceğini açıkladı. Bu ülkeler arasında Türkiye’nin olup olmadığı netlik kazanmadı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Google Maps iOS ve Android için farklı özellikleri de kullanıma sunuyor.​

Google Maps iOS ve Android için farklı özellikleri de kullanıma sunuyor.


Kullanıcılar artık yoldaki trafik ışıklarını ve dur tabelalarını da görebilecek. Bu sayede daha önce geçmediğiniz bir yollar daha güvenli olabilecek. Ayrıca haritalar belirli şehirlerde çok daha detaylandırılacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst