gittigidiyor

Google Play Store'un tasarımı değişiyor.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Google, Play Store tasarımında değişiklikler yapacağını açıkladı. Hatta uygulama bu yılın Mart ayında duyurduğu üzere Filmler ve TV bölümünü iptal etti.

ShiftDelete'den aktarılan bilgilere göre; Google Play Store’daki Filmler ve TV bölümünün kaldırılmasının Haziran’a kadar süreceği ifade etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Google, “Güncelleme: Filmler ve TV artık Google Play uygulamasından kaldırılma sürecindedir” ifadesini kullandı. Bu yüzden uygulama marketinizde hala görünüyor olabilir.

310520220928213896151.PNG


Filmler ve TV bölümünün iptal edilmesiyle birlikte binlerce Android kullanıcısının merak ettiği sorular da gün yüzüne çıktı. Aslında Google Play Store’da hala film ve televizyon dizileri bulabilir, kiralayabilir ve satın alabilirsiniz. Ancak yazılım devi, bu özelliklerini Google TV isimli uygulamasında erişilebilir hale getiriyor.

Ayrıca Google TV için yakın zamanda yapılan bir güncelleme, “Öne Çıkanlar” başlıklı bir özelliği de sundu. Bu yenilik, filmler ve diziler için kişileştirilmiş bir haber akışı ve aynı zamanda kitaplığınızı da görme fırsatı sunuyor.

310520220928513895134.PNG


Google, yeni Play Store tasarımıyla birlikte uygulamalara, oyunlara, e-kitaplara ve sesli kitaplara odaklanmış gibi görünüyor. Ayrıca geçmiş satın alma işlemleri, aile paylaşımı, ödemeler (Play kredisi ve hediye kartları) da ayarlar bölümüne gizlenmiş durumda.

Yazılım devinin ne yapmaya çalıştığı şu an belli olmasa da, film ve dizi bölümünü Play Store’dan ayırmak istiyor gibi duruyor. Daha önce Play Music hizmetini kapatan ve YouTube Music’e ağırlık veren Google, benzer bir senaryoyu Google TV için uyguluyor.
 

beyaznarin

Aktif Üye
Katılım
20 Ağu 2011
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
43
Konum
izmir
https://enjazalkhaleej.com/تحويل-عملات-يورو-الى-دينار-كويتي/
https://advocatesnairobi.com/الدينار-الكويتى-مقابل-الدولار/
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Aman Sami bey adam mesajda ...x shoptan bahsetmiş ,geçen günde mesajın altında buna benzer bir reklam vardı,Digimy halledecektir merak etmeyin....

Arkadaşlar o mesajdaki linklere tıklamayın ne olur ne olmaz.....
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst