gittigidiyor

Google'dan flaş karar! Kapatıyor

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere



30 Temmuz 2015 Perşembe




google-dan-flas-karar-kapatiyor-1663693.Jpeg


Google, 10 Ağustos itibari ile aramalarda otomatik tamamlamayla ilgili işlevini kapatacağını duyurdu.

Google şu anda geliştiricilerin kendi uygulamalarına Google hizmet ve verilerini entegre etmek için kullanabilecekleri 80'den fazla API desteği sunuyor. Bunlardan biri de Otomatik Tamamlama (Autocomplete) API'si.

Google arama motorunun otomatik tamamlama hizmeti, kullanıcının yazdığı metni bitirmeden sorguyu tahmin etmeye çalışır. Oldukça uzun bir süredir bu fonksiyon hiçbir kısıtlama olmadan uygulamalar içine dahil edilebiliyordu.

İnternet devi Google, 10 Ağustos 2015 tarihinde otomatik tamamlama API erişimini kapatacağını duyurdu. Şirket, otomatik tamamlamanın web arama sonuçları ile birlikte kullanılmak üzere tasarlandığını ve bundan başka ek bir fayda sağlamayacağını düşündüğü için bu şekilde bir karar verdiğini açıkladı.







ETİKETLER
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst