gittigidiyor

Grand Theft Auto VI ilk defa geliştirme süreci içerisinde göründü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Grand Theft Auto VI ilk defa geliştirme süreci içerisinde göründü

Rockstar Games zaten Grand Theft Auto VI oyununu uzun zamandır geliştiriyordur da, somut bir şekilde görmek güzel oldu.


Grand Theft Auto V ile ciddi anlamda büyük bir başarı yakalamış olan Rockstar Games ve özellikle de Take-Two Interactive, şu sıralar Red Dead Redemption 2 üzerinde aktif bir şekilde çalışıyorlar. Fakat Rockstar Games büyük bir ekip ve bu ekibin içerisinde 1’den fazla takım bulunabiliyor. Daha önce sizlere aktardığımız haberlerde, bu geliştirici ekibin içerisindeki bir takımın Grand Theft Auto Online güncellemeleri üzerinde çalıştığını, bir diğer takımın Red Dead Redemption 2üzerinde çalıştığını, başka bir takımın Grand Theft Auto VI üzerinde çalıştığını ve son takımın da henüz duyurulmamış bir proje üzerinde çalıştığını belirtmiştik. Bugün ise GTA 6 ilk kez geliştirilme süreci içerisinde görüldü.


maxresdefault-1-728x409.jpg

Tim Neff isimli bir aktör, daha önce ve şu an üzerinde çalıştığı işler kısmına Red Dead Redemption 2 ve Grand Theft Auto VI oyunlarını ekledi. Daha önce Suburbicon, The Thundermans, Ellen ve Counting on Love projelerinde görev almış olan bu isim, video oyunları sektöründe de Reborn ve Mercinary Insurance oyunlarında çalışmış şeklinde görünüyor. Tabii GTA 6 ve Red Dead Redemption 2 hariç.
Dediğimiz gibi, Grand Theft Auto VI zaten Rockstar Games tarafından şu sıralar geliştiriliyor. Bunu bilmek için resmi açıklama beklememize pek gerek yok. Tabii ekibin öncelikle Red Dead Redemption 2 ve Red Dead Online oyunlarını aradan çıkartması gerekiyor. Yine de GTA 6 oyununun geliştirilme sürecinde olduğunu bu şekilde, somut olarak görmemiz gayet iyi oldu. Bize soracak olursanız, Grand Theft Auto VI muhtemelen yeni nesil Xbox konsolunun ve PlayStation 5 konsolunun çıkış oyunu olarak hazırlanıyor olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst