gittigidiyor

GTA Online Güncellendi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Grand Theft Auto V'in çoklu oyuncu modu GTA Online için yeni bir güncelleme yayınlandı. İşte oyuna gelen yeni mod ve yeni içerikler hakkındaki ayrıntılar.


gta-5-online-1454051822.jpg
Çıkışıyla birlikte birçok rekora imza atan Grand Theft Auto V, yanındagetirdiği GTA Online ile milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı.
Barındırdığı farklı oyun modları ve geniş içerikli oyun yelpazesiyle oldukça beğenilen GTA Online'ın bu kadar tutulmasındaki bir diğer önemli neden ise sık sık güncelleniyor olması. Rockstar Games, geçtiğimiz gün GTA Online'ın PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümlerinde bir güncelleme yayınlandı.
gta.jpg

450 MB boyutundaki bu güncelleme ile birlikte oyuna performans iyileştirmeleri, yeni bir mod ve iki adet yeni araç eklendi. Oyuna dahil olanAdversery modunda bir kargo hava aracından paraşütle atlayarak, belirtilen iniş bölgesini iki dakika boyunca elimizde tutmaya çalışacağız. Toplam 16 kişilik olan bu mod dışında ayrıca oyunun araç havuzuna iki adet yeni araba geldi.
Karin Sultan ve Bravado Banshee GTA Online'da

gta-online.jpg

Benny's Original Motor Works garajı için yayınlanan araçlar Karin Sultan veBravado Banshee adlarını taşıyor. Oldukça göze hoş gelen bu arabalar üst kalite spor arabaları olarak karşımıza çıkıyor.
PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanan bu güncellemenin dışında Rockstar Games tarafından sevgililer gününe yakın bir tarihte yeni bir güncellemenin daha yayınlanması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst