gittigidiyor

Güncel Oyun Haberleri 10 Şubat 2016

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]War Thunder Yeni Termodinamik Sistemler[/h] Moskova merkezli video oyun şirketi Gaijin Entertainment’in Dagor Engine 4.0 kullanarak üzerinden geliştirdiği aksiyon ve MMO oyunu War Thunder’a yeni termodinamik sistemlerinin eklendiği köktenci bir yama yayımlandığı Oyun Haberleri arasına dahil edildi. Bu çerçevede RB ve SB modları yeni termodinamik sistemleri ile buluştu. Bunun yanında yağ soğutucu klepe kontrol seçeneği de eklendi. Ayrıca kayıp ekipmanı kapatırken veya eksik klepe pozisyonunu değiştirirken yazılı uyarı veriyor. Aircraft yapay zekasının da geliştirildiği açıklamalar arasında yer alıyor. Oynanış mekaniklerin deki bu yeniliklerin yanında arayüzde de bazı değişiklikler göze çarpıyor. Sosyal panelin üst sağdan alt sağa doğru yeniden ayarlandığı, silahlanma seçimleri menüsünün geliştirildiği, araç bilgi kartlarının BR yerine rütbe olarak göründüğü de detaylar arasında yer alıyor. Son adımda ise istemci stabilitesinin iyileştirildiği güncellemenin getirdikleri arasına giriyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]The Revolution Beta Fragmanı Çıktı[/h] Crytek UK video oyun şirketi tarafından geliştirilen, Deep Silver imzası ile de yayımcılığı yapılacak olan birinci şahıs nişancı türü aksiyon olan Home front yayımcısının en değerlisi olarak görünüyor. İlk Homefront ile beklentilerin arkasında alan seri, Homefront: The Revolution ile bu sefer bekleneni oyuncularına yaşatma amacında olduğunu gösteriyor. Yeni dönüşte bugün oyunculara Homefront The Revolution için sunulan beta oynanış videosu Oyun Videoları aracılığı ile dahil edildi. Bu video kapsamında oyunun çoklu oyuncu modunun kapalı beta halini inceleme fırsatımız oluyor. Kaplamalar henüz oyuncularını tatmin etmese de, gün geçtikçe oyunun görsel açıdan gelişeceği de aşikar. Bunun yanında, Resistance modu ile 4 kişilik co-op deneyimi yaşamanıza izin veren Homefront: The Revolution, inanılmaz bir Co-op deneyimi oyuncularına yaşatacağa benziyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]The Solus Project Ön İzlemesi Şubatta[/h] Teotl Studios ve Grip Games video oyun şirketlerinin birlikte çalışmaları ile geliştirme süreci devam eden The Solus Project, bu ay yeni bir ön izleme ile huzurlarımıza çıkmaya hazırlanıyor. Unreal Engine 4 oyun motoru üzerinden geliştirilen oyun, Mayıs ayı içerisinde tam sürümü ile buluşacak iken; 18 Şubat tarihinde ise Steamüzerinden erken erişime ile satış raflarındaki yerini almasını bekleniyor. Bugün Oyun Haberleri ‘ne yapılan açıklama ile, 28 Şubat tarihinde The Solus Project için Xbox One ön izleme yayınlanacağı duyuruldu. Gliese-6143-C gezegeninde bir astronotu canlandıracağımız oyunda insanlığı ve kendimizi kurtarmak için birçok zorlu bir macera ile karşı karşıya geliyoruz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]American Truck Simulator Özellikleri[/h] SCS Software video oyun şirketinin geliştirdiği, 2 Şubat 2016 tarihi itibariyle de Microsoft Windows, OS X ve Linux bilgisayar platformlarında oyunculara sunulan araç simülasyon oyunu American Truck Simulator’un genel özelliklerini yansıtan fragman Oyun Videoları aracılığı ile yayıma dahil edildi. Yapımcı ve yayımcı şirketin resmi YouTube kanalı üzerinden yayıma giren video kapsamında yeni araç simülasyon oyununu detaylı olarak inceleme imkanı bulabiliyoruz. Bu çerçevede seçenekleri incelediğimizde paint job ile aracımızın dış boyasını farklı renklerde ve desenler ile değiştirebileceğimizi görüyoruz. Bunun yanında aracımızın motor gücünde de istediğimiz gibi ayarlama yapabiliyoruz. Bunun ile birlikte dorsemizi ne amaçla kullanmak istediğinizi düzenleyecek seçenekler de oyuna ekleniyor. Aracımızla diğer ağır iş makinelerini de taşıyabiliyoruz.Son olarak ise petrol, akaryakıt, yağ, kimyasal gibi maddelerin transferini yapabileceğimiz tank entegrasyonu da oyuna dahil edildi.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]Steam’den Lunar Yeni Yıl Kampanyası[/h] Steam yine bir kampanya haberleri ile Oyun Haberleri arasına dahil oldu. Steam Lunar Yeni Yılkapsamında Steam’de göz alıcı bir kampanya start aldı. Düzenlediği indirim kampanyaları ile video oyun sektöründe ismini dillerden düşürmeyen Valve, bu etkinlik kapsamında tam 9265 oyun ürünü ve içeriğini indirimli olarak satış raflarındaki yerini aldı. Popüler yeni başlayan oyunlardan çok satanlara, çok yakında start alacak oyunlara kadar binlerce oyun ve oyun içeriği indirime dahil edildi. Ground Theft Auto V, Fallout 4, H1Z1, Rocket League, Rust, ARK Survival Evolved, XCOM 2 gibi binlerce kaliteli ve çok keyifli oyunu 12 Şubat Cuma gününe kadar indirim ile sahip olabilecekler. Lunar Yeni Yıl İndirim Kampanyası 12 Şubat Cuma günü Türkiye saati ile 20.00’de son buluyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]Dark Souls III Açılış Sinematiği Yayımda[/h] Video oyun dünyasına inanılmaz eserler veren Japonyalı oyun şirketi FromSoftware’in Hidetaka Miyazaki ve Isamu Okano yönetiminde geliştirdiği aksiyon rol yapma oyunu Dark Souls III için açılış sinematiği Oyun Videoları arasına dahil etti. Atmosferiyle, müzikleriyle inanılmaz bu sinematik izleyicilerden de olumlu puanlar alarak mükemmel beğeni yorumları aldı. Souls serisinin yeni oyunu olarak Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında 24 Mart’ta Japonya’da, 12 Nisan’da da global olarak oyuncular ile buluşturulacak olan oyun için bekleyişimizin azmini arttıracak bu sinematik bizi beklediğimiz evrende selamlıyor. Her zamanki karanlık tonların hakim olduğu bu evrene doğru yavaş yavaş yaklaşıyoruz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]Far Cry Primal’dan Yine Bir Fragman[/h] Ubisoft Montreal video oyun şirketinin, 23 Şubat 2016 da yeni nesil konsol platformları başta olmak üzere oyunculara sunulması beklenen aksiyon ve macera oyunu Far Cry Primal için 101 isimli yeni bir fragman Oyun Videoları aracılığı ile aramıza katıldı. Ubisoft US resmi YouTube kanalı üzerinden yayıma giren fragmanda silah çeşitlerine, güçlü canavar ana yeteneklerine, hırçın ve saldırgan insanoğlunun düşmanlarını inceleme fırsatı yakalıyoruz. 2 haftanın altında bir sürenin kaldığı yeni Far Cry oyunun oldukça zengin silah çeşitleri gözüküyor. Vahşi hayvanları evcilleştirebiliyoruz, kendimizi doğanın tehlikelerine karşı korumak zorunda kalıyoruz. Kabileler arası savaşların hüküm sürdüğü günümüzün 12 bin yıl öncesine yolculuk ettiğimiz bu topraklarda Rakkar’in kabile reisliğine kadar ulaşan macerayı yönetiyoruz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
zula.jpg

MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayıncılığı üstlenilen Zula, Steam üzerinden oynanabilir olmaya hazırlanıyor.
Ülkemizin ilk ve tek MMOFPS oyunu olma özelliği taşıyan yapım, sunduğu yerli haritalar ve %100 Türkçe dil desteğiyle Türk oyunseverler tarafından beğenilen bir yapım olmuştu.
Ülke bazında gerçekleştirilen fuarlardaki yerini alarak birçok organizasyonla karşımıza çıkan Zula, Steam'den de oynanabilir olmak içinSteam Greenlight'daki yerini aldı.
Oyuncuların yoğun isteği üzerine böyle bir atılım gerçekleştiren firma, Zula'yı hem Steam hem de masaüstünden oynanabilir kılacak.
site_screen2-620x330.jpg

Eğer Zula, Steam üzerinden yayınlanırsa oyuncular Steam Cüzdanı'ndakipara ile Zula'da oyun içi alışverişler yapabilecekler. Normalde de olduğu gibi yine tamamen ücretsiz olarak yayınlanacak olan oyun için oylamalar başlamış durumda.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
hitman2016pic1.jpg

Geçtiğimiz yıllarda birçok oyun ve film ile karşımıza çıkan Hitman, bu sefer Io Interactive tarafından geliştirilen yeni bir oyun ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
Square Enix tarafından yayıncılığı üstlenilecek yeni Hitman, bölümlerhalinde piyasaya sürülecek. PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak olan Hitman'in kapalı beta testinin yaklaşmasıyla birlikte minimum ve önerilen sistem gereksinimleri de belli oldu.
hitman-2016.jpg

Hitman için belli olan sistem gereksinimlerine baktığımızda, son zamanlardaki yüksek kalite oyunlarda olduğu gibi 64-bit işletim sistemi zorunlu isteniyor. İşletim sisteminin yanı sıra DirectX 11 sürümünün altında da çalışmayan yapımın ayrıntılı sistem gereksinimleri şu şekilde:
[h=2]Hitman minimum Sistem Gereksinimleri[/h]İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7
İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz veya AMD CPU Phenom II X4 940
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya Radeon HD 7870
DirectX: 11

[h=2]Hitman önerilen Sistem Gereksinimleri[/h]İşletim Sistemi: Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1) veya Windows 10
İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz veya AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 veya AMD GPU Radeon R9 290
DirectX: 11

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst