gittigidiyor

Haftanın En Çok Satan Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Oyuncular için kurak bir döneme girdiğimiz bu günlerde, haftanın en çok satan oyunları belli oldu. İşte haftanın en çok satan oyunları.


maxresdefault.jpg
Oyun dünyasının merkezi ve kilit bölgelerinden biri olan İngiltere'dehaftanın en çok satan ve en çok oynanan oyunları belli oldu. Listenin lideri, haftalardır ilk üçten düşmeyen ve yapımcı firmasına milyon dolarlarkazandırmayı başaran Call of Duty: Black Ops III oldu.

Listenin 2. sırasında Star Wars evreninin en iyi çıkış yapan oyunu Battlefront yer aldı. Star Wars: Battlefront ayrıca 2015 senesinin en iyi çıkış gerçekleştiren dördüncü oyun olma başarısını gösterdi.

maxresdefault-1.jpg

Listenin üçüncü sırasında ise karşımıza FIFA 16 çıkıyor. Başta ülkemiz de olmak üzere futbol ülkesi sayılabilecek yerlerde hala üstün bir satış performansı gösteren oyun için ayrıca geçtiğimiz günlerdeFenerbahçe özelversiyonunun yayınlandığını da belirtmekte fayda var.
Haftanın en çok satan oyunları

1- Call of Duty: Black Ops III
2- Star Wars Battlefront
3- FIFA 16
4- Fallout 4
5- Minecraft: Story Mode
6- Just Cause 3
7- Assassin’s Creed Syndicate
8- Grand Theft Auto V
9- Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
10- WWE 2K16
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst