gittigidiyor

Honor 6X bu ay içerisinde Avrupa ve ABD pazarında satışa çıkabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
honor-6x-bu-ay-icerisinde-avrupa-ve-abd-bqps.jpg

Samsung ve Apple ile birlikte global pazarda son dönemde ilk 3 sırayı paylaşan Çinli Huawei, yeni modelleri ile 2016 sonlarında da dikkatleri üzerine çekmişti. Firmanın özellikle Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro / Porsche Edition versiyonları ilgi görürken, alt markası olan Honor üzerinden de önemli modelleri pazara sundu. Bu cihazlardan birisi de Honor 6X olmuştu.


honor-6xjpg1483512567.jpg


Honor 6X akıllı telefon Ekim 2016'da duyurulmuş ve daha sonra da firmanın anavatanı Çin'de satışa çıkmıştı. Bu zamana kadar sadece Çin'de satışan Honor 6X görünüşe göre uluslararası pazara sunulmaya hazırlanıyor.ABD'nin Las Vegas şehrinde yarın başlayacak olan CES 201, Tüketici Elektroniği Etkinliği öncesinde Honor tarafından bir açıklama yapıldı ve Honor 6X'in Çin dışına çıkacağı duyuruldu.Huawei'nin Honor 6X akıllı telefonu 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın yonga seti ise Huawei tarafından geliştirilen HiSilicon Kirin 955 olarak belirlenmiş. 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi yanı sıra 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren iki farklı versiyon olarak satın alınabiliyor. Honor 6X akıllı telefonun arkasında 12MP + 2MP olmak üzere çift kamera bulunurken, Selfie kamerası da 8MP olarak cihazda konumlandırılmış.Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 3.340mAh.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst