gittigidiyor

HTC 10 Lifestyle Avrupa'da Satışta

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]HTC 10 Lifestyle Avrupa'da Satışta[/h][h=2]HTC tarafından geliştirilen yeni telefon modelinin Avrupa pazarında satışa çıktığı belirtildi. Yeni model HTC 10 Lifestyle oldu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
htc-10-lifestyle-avrupa-da-satista.jpg
Geçtiğimiz günlerde HTC tarafından HTC 10 adı verilen yeni bir model tanıtımı gerçekleştirilirken Bu modelin iyi bir satış rakamlarına ulaşması şirketin bu alanda yönelim göstermesini sağladı. Konu ile ilgili elde edilen bilgilerde HTC 10 modelinin alt segmentinde yer alan HTC 10 Lifestyle modelinin satışa çıktığı açıklandı.
HTC 10 Lifestyle Satış Fiyatı Netleşti
Yeni telefon modeli Avrupa'da satışa çıkarken telefonun Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmadı. Buna karşın Avrupa'da satışa çıktıktan sonra büyük ilgi gören telefon modelleri gördüğü bu ilgi sayesinde farklı bölgelerde de satışa çıkarılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Telefonun satış fiyatı ise 679 Euro.
HTC 10 Lifestyle Özellikleri Ne?
Telefon ile ilgili yapılan tanıtımlarda telefonun özellikleri ile ilgili detaylarda paylaşırken telefonda yer alacak özellikler şöyle;
5.2 inç QHD çözünürlüklü Super LCD 5 ekran
Snapdragon 652 işlemci
3GB RAM ve 32GB depolama alanı
12 MP Ultrapiksel 2 arka kamera
5 MP ön kameraya
Parmak izi tarayıcısı
3000 mAh batarya
USB Type-C girişi
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst