gittigidiyor

HTC One M9 için Android Nougat çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dün HTC 10 modeli için sunulan Android Nougat güncellemesi, şimdi de şirketin bir önceki yılın amiral gemisi olan HTC One M9 için sunuldu. Operatör cihazları ise biraz daha bekleyecek.

htc-one-m9.jpg
Google'ın en yeni işletim sistemi sürümü Android Nougat, şu anda Android ekosisteminde ne yazık ki sadece %0.4 gibi bir kullanım oranına sahip.
Nexus ve Android One programına dahil telefonlar haricinde yavaş yavaş diğer üreticilerin de telefonlarına sunulmaya başlanan Android Nougat, şimdi de HTC One M9 modeline geldi.
HTC One M9, Android Nougat güncellemesine sunuldu

İlk olarak operatöre bağlı olmayan cihazlar için ABD'de sunulan güncelleme, çok yakında global olarak tüm HTC One M9 modellerine sunulacak.
Twitter üzerinden yapılan duyuru ile güncellemenin sunulduğunu belirten HTC, diğer bölgeler için henüz tarih vermedi.
Resmi Twitter'da görüntüle



Takip et

HTC USA
@HTCUSA


Android Nougat will begin rolling out to the unlocked #HTCOneM9 starting late this evening. Carrier variants to follow early next year.
01:30 - 6 Aralık 2016











Güncelleme ile beraber çift pencere, zengin bildirim seçeneği ve gelişmiş pil yönetimi gibi birçok Android Nougat özelliği telefona gelmiş oldu.
Bakalım ülkemizdeki HTC One M9 modelleri bu güncellemeye ne zaman kavuşabilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst