gittigidiyor

Huawei P8 Lite 2017 Özellikleri Nelerdir? Huawei P8 Lite 2017 Alınır mı?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Huawei P8 Lite 2017 Özellikleri Nelerdir? Huawei P8 Lite 2017 Alınır mı?
Huawei p8 Lite 2017 cep telefonu modeli, kullanıcıların bütçe sıkıntısı yaşamadan yeni bir model olarak hazırlamıştır. Huawei p8 Lite cep telefonu, büyük ekranı ve ses donanımları ile üretilmiş bir yeni bir cep telefonu olmaktadır. Huawei p8 Lite cep telefonu, 5.2 Full HD ekranına sahip olmaktadır. Dış görünüşü ile herkesin beğenebileceği bir cep telefonu olmaya hazırlanmıştır. Huawei p8 Lite cep telefonun arka kamerası 12 MP olmakta ön kamerası ise 8 MP olmaktadır. Huawei p8 Lite kullanışlı bir cep telefonu olmaktadır. Yeni model cep telefonun il tanıtımı Ocak 2017 aylarında yapılmıştır. Çıkış tarihi ise 1 Şubat 2017 de sunulmaktadır.

Huawei p8 Lite 2017 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı
Siyah, beyaz ve altın renkleri ile seçenekleri olmaktadır.
3000 mah bataryası olmaktadır.
Arka kamerası 12 MP ve arka LED flaşı olmaktadır.
16 GB depolama alanı olmaktadır.
Altta ve üstte hoparlör bulunmaktadır.
Sensörleri ile ışık ve mesafeyi ayarlamaktadır.
8 çekirdekli işlemcisi olmaktadır.
Telefonun arkasında parmak izi algılayıcısı bulunmaktadır.

3 GM RAM olmaktadır. Bunlar gibi pek çok özellikleri ile yeni cep telefonu sunulmaktadır. Huawei p8 Lite cep telefonun Türkiye'deki fiyatı henüz açıklanmamaktadır.






 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst